Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Hasse

Medlem
 • Content Count

  3,010
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Reputation Activity

 1. Like
  Hasse got a reaction from pelle77 in "Vad blir det för mat ?"   
  Påminner lite om Mannerströms sjömansbiff. Ingen bacon men potatis som skivades, vändes i mjöl och stektes lätt innan de lades ner i grytan och fick koka med ca. tio min. Det hade vi i tisdags. Igår blev det stekta pankopanerade koljafileer med  mandelpotatismos, en höjdare, har tidigare haft mest torsk, men skall nog  byta till kolja, 119kr kilot i fiskbilen. Enligt Mannerström har koljan en viss skaldjurssmak, det stämde . Idag rimmade revben med rotmos. Imorgon sannolikt gulaschsoppa  innan vi på fredag laddar upp med en ordentlig lunch innan vi åker till Landvetter för vidare transport till Thailand. På lördag blir det nog efter vi installerat oss en av mina thaifavoriter, friterade räkor.
   
  Hasse
   
   
   
 2. Like
  Hasse got a reaction from mongofluff in Phuket, Karon Beach   
  Ett bra snorklingsställe är Koh Waeo utanför Bang Tao, betydligt närmare än Similian. Det sägs vara Phukets bästa. Vi var på en snorklingstur till Similan för två år sedan, det var inget speciellt, bortsett från att det vimlade av kineser i flytväst. Däremot tror jag att dykningen är en  helt annorlunda upplevelse.
   
  Hasse
 3. Like
  Hasse got a reaction from Jumbo in Koh Lanta   
  1.200 Bath, se http://www.thefourislands.com/tours/4-islands-snorkeling-tour/
   
  Hasse
 4. Like
  Hasse got a reaction from Jumbo in Bara ... dagar till avfärd ...!   
  Tre månader. Spontanbokade igår  flygstolar med Ving Landvetter-Phuket den 24:e mars, kunde inte motstå priset 3.300 SEK/pers. Ringde sen ner och  bokade boende, så nu är allt fixat.
   
  Hasse
×