Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

mankan89

Medlem
 • Content Count

  1,683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

mankan89 last won the day on April 25 2017

mankan89 had the most liked content!

About mankan89

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mankan89

  thailand@kungsträdgården 2017

  Jag har varit där i många år och det är väl värt ett besök å självklart värt ett besök även om du har en bit att åka
 2. mankan89

  Gått i graven?

  Det finns åtminstone ett som har betydligt mer aktivitet
 3. mankan89

  Pattaya

  Ni är ute i god tid i alla fall må jag säga. Siam Bayshore Resort ligger i förlängningen på walking street kan man väl säga har en polare som har bott där. Bra läge om ni vill ha nära till piren och båtarna ut till exempelvis Kho larn. Inget hotell jag själv skulle valt dock känns inte riktigt värt pengarna. The Green Park Resort känner jag inte till men vad jag kan se ligger det i Norra Pattaya. Kan vara en hel del ryssar på finare hotell i dom trakterna enligt min erfarenhet. Jag skulle inte heller vilja bo norr om norra gatan det känns lite off. Inget party folk säger du, jag antar att ni gör något efter kl15 eller håller ni er bara på hotellet. Jag skulle i alla fall rekommendera något mellan norra och södra gatan och varför inte LK Empress som tidigare nämndes om det passa eran budget. Har inte själv bott där men flera gånger på LK metropol som är ett av deras syster hotell
 4. mankan89

  Jättemånga frågor!

  Köp ett simkort med surf. För 150-200kr får du lätt ett simkort med en månads surf och ett antal GB att använda.
 5. Jag tror det vore kanon om Martin vaknade lite och svarade på frågor som kommer in. exempelvis hur man postar bilder. jag tror annars forumet sköter sigf självt om man bara ger lite förutsättningar.
 6. Jag tycker det är rimligt att svenska pensionärer som bosätter sig utomlands skall få någon form av sjukförsäkring så länge dom betalar skatt, även utanför EU.
 7. Nja de är väl snarare så att för hårt modererande dödar forum jag har sett många exempel på det. Dessutom tycker jag det är ganska snäll stämning här. Vem avgör förresten vem som är rasist?
 8. mankan89

  Pattaya utflykter.

  Koh Larn funkar utmärk som en dagstur. Ut på morgonen bada, relaxa och en lunch sedan hem på eftermiddagen innan solen går ner.
 9. mankan89

  Boka taxi eller ej?

  Då rekommenderar jag förbeställd taxi från exempelvis Mr T.
 10. mankan89

  Boka taxi eller ej?

  Mr T har jag använt många gånger och det har fungerat bra. Jag har ibland ring och beställt och ibland mejlat. Dom har sitt lilla kontor på Soi Diana mitt emot Areca Longe därifrån har jag även beställt när jag varit i Pattaya.
 11. Hur i h-vete lägger man in en bild i ett inlägg? Hittar "Lägg in annan media" sedan kan man välja URL dvs en bild på nätet eller "befintlig bifogad fil" och då får jag upp bilder jag tidigare lagt på forumet. Hur lägger in en egentagen bild jag har på datorn?
 12. mankan89

  Boka taxi eller ej?

  Det beror väl vart ni ska. In till Bangkok använder jag alltid taxameter men ska jag 15 mil till Pattaya förbeställer jag.
 13. mankan89

  Pattaya

  Areca Lodge ligger centralt och nära till det mesta
 14. Ja det är ju själva strömadaptern som omvandlar spänningen från vägguttaget till typ 19V likspänning beroende på vad det är för dator. Den svarta klumpen skall naturligtvis vara kvar det är ju bara kontakten som skall in i väggen som skall bytas. Fas, nolla och skyddsjord , inga konstigheter. På en del modeller går det att byta ut sladden från klumpen som på bilden nedan. (Hmm det gick tydligen inte att lägga in någon bild. Trodde det var något som skulle fungera bättre med det nya forumet.)
 15. Varför då? Strömmen till datorn är den samma som till riskokaren från uttaget i väggen.
×