Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

nevelius

Medlem
 • Content Count

  2,069
 • Joined

 • Last visited

About nevelius

 • Rank
  Avancerad medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://susslever.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. nevelius

  Forumträff i Kamala

  halloj Lena.. Önskar jag hade kunnat komma. Thailandslängtan är svår.. vi satsar på nästa säsong. Blir det grillparty då också??
 2. .. att jag tittade in här efter en lång tid. Jag saknar er, och jag saknar att jag inte har några reseplaner på allvar till Thailand just nu. Men jag blir glad av att se forumet och att det är så många gamla goa inventarier som tycks husera här än
 3. Att lära sig av sina barn För dem som inte har barn är det här hysteriskt. För dem som har barn som har passerat den här åldern är det här skitkul. För dem som har barn i den här åldern är det inte kul. För dem som har barn som närmar sig den här åldern är det en varning. För dem som inte har barn men som vill skaffa är det preventivmedel. DET HÄR HAR JAG (ÄRLIGT) LÄRT MIG AV MINA POJKAR: 1. En extra stor vattensäng rymmer nog med vatten för att fylla ett hus på 100 kvadrat till ett djup på tio centimeter. 2. Om du sprutar hårspray på dammråttor och kör över dem med rullskridskor kan de självantända. 3. En treårig pojkes röst kan på något magiskt sätt överrösta 200 vuxna i en full restaurang. 4. Om du hakar ett hundkoppel över en takfläkt är motorn inte stark nog för att rotera en pojke på 20 kilo iförd Batmankalsonger och mantel. Däremot är den stark nog att, ifall det hänger en färgburk från den, att spruta färg över alla väggarna i ett vardagsrum på 36 kvadrat. 5. Det är inte bra att kasta upp tennisbollar mot en roterande takfläkt. När du använder takfläkten som slagträ måste du kasta några gånger innan du träffar. En takfläkt kan slå en tennisboll ganska långt. 6. Glaset i fönster (även om det är dubbla rutor) stoppar inte en tennisboll som slagits av en takfläkt. 7. När du hör toaletten spola tillsammans med orden "Hoppsan" är det redan för sent. 8. Bromsvätska blandat med klor bildar rök. Mycket rök. 9. En sexårig pojke kan göra upp eld med en flintasten även om en 36-årig man säger att det bara går i filmer. 10. Vissa legobitar passerar lättare än andra genom en fyraårig pojkes matsmältningskanal. 11. Trolldeg och mikrovågsugn bör inte användas i samma mening. 12. Superlim heter så av en anledning. 13. Det spelar ingen roll hur mycket gelatinpulver man häller i simbassängen, man kan ändå inte gå på vattnet. 14. Bassängfilter tycker inte om gelatinpulver. 15. Sopsäckar är inte bra fallskärmar. 16. Stenkulor i bensintanken låter väldigt mycket medan man kör. 17. Du vill INTE veta vad det är som luktar. 18. Titta alltid i ugnen innan du startar den; plastleksaker tycker inte om ugnar. 19. Brandkåren har en responstid på fem minuter. 20. Centrifugen på tvättmaskinen gör inte daggmaskar yra. 21. Däremot gör den katter yra. 22. Yra katter spyr upp dubbelt så mycket som de väger. 23. 80% av de män som läser detta kommer att försöka blanda klor och bromsvätska. 24. 100% av kvinnorna som läser det här skickar det vidare till alla sina vänner, med eller utan barn.
 4. nevelius

  Hjälp om Australien.

  Hej alla otroligt kunniga forumkompisar. Min dotter, 21 år gammal, planerar att dra till Ausralien i höst(september-oktober). Hon vill vara borta kanske ett år. Jag antar att hon undersöker hur det är med visumregler och sådant, men jag har lovat henne att luska lite efter flygbiljetter. Var skulle ni söka för att hitta det absolut mest prisvärda biljetten? Är det bäst att köpa enkel biljett och en annan enkel när hon vet när hon vill hem? Eller ombokningsbar. Hur länge gäller en sådan efter utresedatumet? Är det någon som har tips och råd så blir jag jätteglad!!!
 5. Har den varit med förut? Strunt samma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *- Stackars dig, sa psykiatern. Kan du berätta för mig varför du dricker så mycket?** *- Jag ska försöka och förklara det hela, sa patienten Jag blev förälskad i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax där efter gifte sig min far med min styvdotter. Då blev min fru och jag svärföräldrar till min far.* *Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den pojken blev naturligtvis min bror, eftersom han är min fars son. Men han är också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens mormor och jag blir morfar till min bror.* *Så fick min fru och jag en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är ju även hans farmor - eftersom min far är hans farfar. Min far är alltså mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars fru.* *Jag är alltså bror till min egen son. Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och samtidigt både son och far till honom.* *Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter. Jag är far och son till mig själv!* *-- Tack, sa psykiatern. Jag förstår att du dricker. Fortsätt med det...** .
 6. nevelius

  Jag saknar......

  Kan jag vara en av de "tidigare flitiga" Jo, det är som du säger CT, har man ingen resa inplanerad så blir det så här. Men hjärtat finns kvar både i Thailand och forumet, så jag dyker nog in här då och då i alla fall.
 7. nevelius

  Änglavakt!

  Jag har inte varit inne på forumet på ett tag så jag hade missat det här. Inte undra på att ni var darriga efteråt. Fy sjutton vilken TUR han hade ändå!
 8. nevelius

  Hemma igen efter en månad i paradiset:)

  Välkommen hem Ellen-kaa! Det var roligt att läsa att din resa var lyckad. Salad Beach har jag bott på vid två tillfällen, första var bästa gången - innan restaurangen blev så "snygg". Men ändå, ett riktigt underbart ställe. Påsken lär bli solig och fin, jag hoppas du slutar frysa nu
 9. nevelius

  Adidasjackor

  Säkert är wct-jackorna av äkta kvalitet ett bra köp. Men de jag köpte till mina barn går ta mig tusan nästan inte att skilja från dem, vare sig i tyget eller trycket. Sömnaden håller också hög klass. Det finns kopior av olika klass kan man nog påstå.
 10. nevelius

  VAD SKA NI GÖRA I PÅSK?

  Det är många som ska jobba läser jag. Då behöver jag inte känna mig ensam då Systernettan - ja, jag slipper laga maten också. Visst är det toppen
 11. nevelius

  Adidasjackor

  Överallt! De finns i varenda basar och de två vi köpte i januari har visat sig vara av riktigt bra kvalitet. De är flitigt använda av barnen och lika fina nu efter tre månader (och många tvättar).
 12. nevelius

  VAD SKA NI GÖRA I PÅSK?

  Du kanske hinner krya på dig, några dagar kvar!! Hoppas det! Själv ska jag..JOBBA....tada!! Får flyga en annan dag... Här är en till som ska jobba hela helgen. Jag har fixat mitt schema rätt bra ändå måste jag säga, på påskafton kommer barn och barnbarnet hem och äter (och jag hinner lagom sätta mig vid matbordet) och på påskdagen ska vi ha knytkalas med hela tjocka släkten, jag slutar lagom till det också.
 13. nevelius

  Handbagage på Ryan Air

  När man reser budget-budget med RyanAir får man ta med ett handbagage med måtten 50x40x20.. Nu sitter jag här hemma och sliter mitt hår, jag har en väska som håller måtten men hjulen sticker ut ett par centimeter. Tror ni att de är så petiga? Med tanke på pratet om mynttoaletter befarar jag det värsta. :-\
 14. nevelius

  "Vad blir det för mat ?"

  Fetaostfylld köttfärslimpa, svampsås, potatis och sallad.
×