Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

tomjak

Medlem
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by tomjak

 1. tomjak

  Boende koh lipe och koh lanta

  Laguna beach club på stranden Klong dao rekommenderar jag på Lanta. Bra ställe och hyffsat nära in till "stan" om man vill ha lite variantion.
 2. Hej Söker restaurang för firande på Lipe. Vi kommer ner dagen innan vi ska fira en födelsedag så jag hinner inte reka själv. Tacksam för tips
 3. tomjak

  Skype gratis eller??

  Kostar inget sålänge du hittar ett fritt Wifi-nät att använda.
 4. Hans Krua Nidnoy i södra delen av stranden. German bakery till frukost.
 5. tomjak

  Pris speed boat Koh Lanta- Koh Lipe

  Vilka större båtar rekommenderas på den sträckan? Vi ska också åka Lipe-Lanta i December.
 6. tomjak

  Qatar vs Thai vs Norwegian - ekonomiklass

  Varför inte morgonflyg? Jobbigt att sabba sista nattens sömn med en tidig transfer till flygplatsen. Flygningen blir också helt i dagsljus vilket jag inte gillar. Tog ett morgonflyg med Finnair för några år sedan, har varit 15 ggr i Thailand och hela familjen var överens om att den resan var den värsta vi gjort. Nattflyg hem föredrar vi så man kan sova några timmar. Senaste nattflyget gick med Emirates, var skönt att somna in när de släckte ner planet och bara stjärnhimlen i taket lyste. Annars gillar jag Thai bäst just för att det är bra tider och direktflyg.
 7. tomjak

  Qatar vs Thai vs Norwegian - ekonomiklass

  Flygtider är min första prio, aldrig mer morgonflyg från BKK. Mellanlandning har jag inget emot om den är på 2-3 timmar.
 8. tomjak

  vattenland Hua Hin

  Både Black mountain och Vana Nava är bra, undvik helger bara när det mycket folk från BKK där. Helt OK mat på bägge ställena där man laddar pengar på kort som det köps från. Vana Nava har häftigare attraktioner men priset är också högre. Beror helt på ålder på de som ska åka vilket som passar bäst.
 9. Har de sabbat favoritölen Chang :broken heart: :'( Hur ska jag klara vätskebalansen nu
 10. tomjak

  Koh Lanta julen 2016

  Beror på vad för rumstyp du letar efter. Familjerum/familjebunge går åt snabbt. Har precis själv bokat och en del ställen var fullbelagda redan nu.
 11. tomjak

  Beslutsångest.....Thai eller Emirates??

  Sitter själv och funderar mellan Thai och Emirates eller Qatar. Skönt med Thai och direktflyg men vet någon mer om Thais nedgradering angående säkerheten? http://www.flygtorget.se/Aktuellt/Artikel/?Id=11308 Någon med bättre info, vågar man boka dem inför nästa vinterresa?
 12. Att vi fått semester beviljad nästa jul/nyår så nu ska det letas biljetter
 13. Margot Wallström gjorde min helg. "De lovade att det inte fanns någon bostadskö" Fredagshumor när den är som bäst, trevlig helg alla
 14. tomjak

  Solstolsmaffia på Laguna Beach

  Tyska pensionärer med spännband, de spände även fast Thaikudden som de snodde med sig från flyget ner. Jag tog en av deras stolar senast och blev pekat på av ett helt gäng Longstaygäster så hotellet tycker väl de är värda mer än oss som bara stannar någon vecka.
 15. tomjak

  Solstolsmaffia på Laguna Beach

  Ja de va lite jobbiga med bokandet av stolar på Laguna. Samma personer bokade stol både vid pool och strand. Använder de fortfarande spännband för att inte handdukarna ska blåsa bort?
 16. Kan ju knappast bli värre än här
 17. Sista jobbveckan......5 dagar kvar till
 18. tomjak

  Koh lanta

  Föreslår också Laguna, vi hade 2 superveckor där i Februari.
 19. tomjak

  Parkering Arlanda

  Swedavia kör just nu en kampanj på parkering för de som ska vara borta över jul/nyår. Finns många slantar att tjäna, http://www.swedavia.se/arlanda/till-och-fran/parkering/erbjudanden/
 20. Jag har 120 gb på min Macbook som jag satte in själv i efterhand... jag är för snål för att köpa en mac men ssd diskarna börjar komma ner i pris nu hur svårt är det att byta till ssd disk ? bara att överföras windows till en extern hårddisk? Busenkelt att byta själv. Jag köpte en Samsung SSD på Webhallen och fick då med program och annat som klonade över all info till SSD´n. Sedan var det bara byta disken. Den gamla sparade jag som backup.
 21. 68 dagar kvar här......
 22. tomjak

  Nu är det bokat o klart !!!

  Bra pris med bra bolag. Vi flög med Emirates i Februari och var supernöjda.
×