Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

marie

Medlem
 • Content Count

  3,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

marie last won the day on September 5 2017

marie had the most liked content!

About marie

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. marie

  Air bnb - erfarenheter?

  Vi har hyrt radhus i Hua Hin via AIR Bnb för 2 år sedan. Numera hyr vi samma hus fast av ägaren direkt vilket gör det lite billigare. Vi har inte rapporterat adressen mer än via våra Arrivalcards och har inte kollat om ägaren rapporterar heller. Allt fungerade fint med Air Bnb så har inget att klaga på.
 2. Packningen är påbörjad! Onsdag morgon vid 4.00 börjar vår resa.
 3. marie

  Samui och phangan. Bra boende barn

  Har inte rest med barn men tänker spontant att Salad Beach på Phangan hade mysiga middagar på stranden. Vi bodde på Cookies men det ligger ju upp efter berget så kanske inte så barnvänligt men trevliga bungalows. Lycka till med planerandet.
 4. Nu var det ju vårterminen 2016 som TS skulle bo på Lanta så jag tror nog att deras boende är ordnat sedan länge.
 5. Irriterar mig på Linus2 som spammar sönder alla trådar med sin lilla prick. Har du inget att säga så kan du hålla dig härifrån.
 6. Japp, jag sätter alltid in pengar på kortet så jag är säker på att slippa räntan.
 7. https://www.coop.se/betalkort-och-bank/vara-betal--och-kreditkort/medmera-mer/ Jag har detta kort nu. Som ni ser så är det ingen årsavgift första året och inget valutaväxlingspåslag. Om det är bättre än de ovan vet jag inte men platsar nog in på "bästalistan" om man är borta en längre tid som vi är.
 8. Ja, vi bokade samma hus i Hua Hin redan innan vi åkte hem i februari. Jag funderade just på om det snart var dags för er att åka. Själv kom jag hem från USA för en vecka sedan och ska även hinna med Dubai och Kroatien innan det blir dags för Thailand. Det jobbiga livet som pensionär.
 9. Då var det äntligen bokat. 125 dagar kvar.
 10. marie

  Koh Samui i november

  Det regnar med största sannolikhet inte hela dagarna men det KAN vara blåsigt och höga vågor som gör att man inte kan bada i havet eller åka på båtutflykter. Det är egentligen endast området runt Koh Samui som har regnperiod då så ni kan mycket väl åka till Thailand i November men då gärna välja en annan plats. Trevlig resa!
 11. marie

  Baht-bussen Hua Hin

  Det finns flera badland om ni inte tycker att barnen är för små för detta. En tur till vingården kanske kan vara kul eftersom de även har ett par elefanter där. Apberget förstås som ligger vid Takiap (ändhållplatsen söderut med grön bahtbuss).
 12. marie

  Baht-bussen Hua Hin

  Den gröna bussen är den som går till Takiap. Finns även vit och orange vad jag vet.
 13. marie

  Gått i graven?

  Tyvärr tror jag att du har helt fel där. För min egen del så tappade jag intresset att läsa och skriva här innan censuren när det mesta som skrevs handlade om HELT andra åsikter än Thailand.
 14. Imorgon tar vi bussen till Bangkok för 2 nätter innan vi påbörjar den långa vägen hem: Bangkok - Hongkong - London - Göteborg och når svensk mark på fredag förmiddag.
 15. Konstigt att det är så stor skillnad. Vi hade bara lite soldis på onsdagen nere i centrala Hua Hin.
×