Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

realdexter

Medlem
 • Content Count

  884
 • Joined

 • Last visited

  Never

About realdexter

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 05/14/1955

Contact Methods

 • MSN
  realdexter@home.se

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. som-nam-na... jag känner inget medlidande med honom
 2. http://www.scandasia.com/viewNews.php?news_id=6820&coun_code=se
 3. realdexter

  Ring billigt till Thailand

  Tack för tipset om vidarekoppla.se!!
 4. klart intressant!! min x10 mini kör bara 1.6, men har hört att SE ska uppgradera under 3:e kvartalet i år... hoppas det blir till 2.2!
 5. Funkar det att använda iPhone som modem?? Har själv en Android och den går inte att använda som modem...
 6. realdexter

  Ring billigt till Thailand

  Det låter ju jättebra, men jag föredrar nog ändå rebtel... Jag har lagt upp 5 olika nummer hemma som kan ringa mig i Thailand genom att slå mitt personliga 08-nummer. Dessa kan 5 kan jag ändra via datorn, precis när jag vill om jag vill att någon annan ska ha möjlighet att ringa mig. Funkar lika bra när jag är i Sverige och vill ringa någon i Thailand.. bara att lägga in deras nummer och få ett personligt 08-nummer till dem. www.rebtel.com
 7. 3G finns lite varstans i Thailand nuförtiden.. jag var uppe och hälsade på bekanta i Khon Kaen för en vecka sen och han körde 3G med DTAC. Själv har jag kört med ett vanligt AIS kontantkort med EDGE i tre veckor och kan inte säga att jag märker speciellt stor skillnad mot 3G hemma. Min rekommendation, köp ett vanligt kontantkort härnere (AIS=12call) och köp till internet, jag betalar 650 baht för en månads fri surf. Internet köper man till genom att ringa 1175 och beställa, dom pratar perfekt engelska, så det är inga problem att göra sig förstådd!!
 8. realdexter

  MMS

  Mitt vanliga one2call (AIS) fungerar att skicka med, även mottagning borde fungera eftersom jag fick AIS test-mms till min telefon. Har du ringt DTAC och fått inställningarna till din telefon?
 9. Exakt min åsikt!! Kompaktkameran sitter alltid i bältet, systemkameran följer med när det ska fotas...
 10. Jag har hört att True ska ha ett sådand kort, kan dock ej bekräfta detta. Skulle finnas att köpa på Suvarnabhumi enligt källan. True har även ett väl utbyggt nät av hotspots över iaf hela bkk, men jag tror även över större delen av Thailand. Tycker att deras websajt är något svårnavigerad, men du kan kolla den här: http://www.truecorp.co.th/eng/news/news_detail.jsp?id=82
 11. realdexter

  Böcker som utspelar sig i Thailand

  Den har jag också läst, tänk vad man glömmer... Tack för alla tips!! Ska bli spännande att botanisera bland dessa böcker.
 12. realdexter

  Böcker som utspelar sig i Thailand

  Just det ja, Kl. 10.31 på morgonen i Khao Lak har jag ju läst, men inte den andra..
 13. Som rubriken säger, finns det några böcker vars handling utspelar sig i Thailand? Jag tänker då närmast på deckare, romaner och liknande böcker. Den enda jag känner till är Jo Nesbo - Kackerlackorna från 1998. Nesbö's böcker är mycket bra (min åsikt). Deckare som handlar om en norsk polis vid namn Harry Hole.
 14. Det ser ut att fungera!! Tre stycken som laddar redan och jag seedar i 100 mbit!!
 15. Tack CT! Håll nu tummarna för att jag inte gjort nåt fel och att torrenten funkar: https://thepiratebay.org/torrent/5233313
×