Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Valltomta

Medlem
 • Content Count

  2,207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Valltomta last won the day on November 17 2016

Valltomta had the most liked content!

About Valltomta

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Sydvästra hörnet av Småland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Valltomta

  Koh Lipe

  Vi har bokat just den varianten och hoppas det blir bra.
 2. Valltomta

  Gått i graven?

  När jag vill ha information så söker jag först och hittar ofta den då vilket gör att jag inte behöver ställa några frågor. Att jag inte själv svarar på frågor så ofta är just för att samma frågor redan ställts så många gånger och svaren är så enkla att hitta.
 3. Hur lång tid tar transfer mellan Koh Kho Khao och Phuket airport med privat taxi? När börjar färjan gå från Koh Kho Khao? Vi ska boka connection flyg från Phuket till Bangkok och behöver därför veta hur mycket tid vi behöver på oss.
 4. Valltomta

  Bäst Streetfood i BKK?

  Vem arrangerar den turen pelle77? Den låter intressant
 5. Det är med största sannolikhet nässeldjur. Ofarligt men otrevligt. Skölj badkläderna ordentligt efter badet annars kan de ligga kvar och klia när kläderna blir blöta igen. I undantagsfall kan det vara trådar från brännmaneter men då får du mer som ett brännmärke i form av ett streck.
 6. Valltomta

  Bästa stället på Koh Lanta att bo på

  Tycker man om strandpromenader morgon och kväll och har ryggbesvär så är Klong Dao utan tvekan bäst då den inte lutar så mycket. Så det är inte bara unga och barnfamiljer som föredrar Klong Dao, skraltiga kärringar gillar den också. Sedan badar vi sällan där utan vi har moppe och gör olika strandhugg utmed ön istället. Närheten till Saladan är också positivt. Långt ifrån den finaste stranden men för oss funkar den mycket bra.
 7. Valltomta

  Tidvattentabell

  Appen- Global tide Du måste registrera dig men det är gratis.
 8. Valltomta

  En anledning att inte åka till Phi Phi

  Tror det är ett klokt beslut. Vet fler folk som varit på paradiset Phi Phi, åkt tillbaka i nutid och blivit grymt besvikna. Håller med, ett klokt beslut. Jag var där första gången 2004, och det var helt annerlunda då, dok väldigt utbygt redand då, men kommer ihåg reven vi snoklade ved, och Maya Bay var helt fantastikst! Inte alls som sist i 2013, då var ju reven inte färgglada länge, had det inte varit för några fiskar i fina färger hade allt varit "grått och trist" :/ Ja vi får nog hålla oss därifrån...
 9. Valltomta

  En anledning att inte åka till Phi Phi

  Var där -92 och har många gånger funderat på att åka dit igen men vi ändrar oss alltid i sista minuten eftersom vi inte vill förstöra vårt härliga minne därifrån.
 10. Har varit på Laguna Beach Klong Dao några nätter nu och är besviken på ledningens nonchalans beträffande solstolsmaffian. De få sängar som finns bokas upp redan kvällen innan Sedan kan de stå oanvända till lunch och t.o.m. hela dagen Vi vill inte nedlåta oss till samma beteende men det börjar bli lockande...
 11. Valltomta

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Three days and counting
 12. Valltomta

  Forumet nere??

  Gud, vad du skrämde oss Martin. Gör inte om det! Skall idag förlänga den flera år framåt
 13. Valltomta

  Forumet nere??

  Gud, vad du skrämde oss Martin. Gör inte om det!
 14. Valltomta

  Koh Lipe- är transporten värd det?

  Ja, vi planerar åka dit precis efter nyår. Men det är som sagt resan som bekymrar mig pga min stelopererade rygg som aldrig är smärtfri...
 15. Valltomta

  Koh Lipe- är transporten värd det?

  puderliknande stränder lockar också
×