Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Martin

Administrator
 • Content Count

  11,103
 • Joined

 • Last visited

About Martin

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 09/18/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.thailandhotell.se

Profile Information

 • Gender
  man
 • Location
  Lomma

Recent Profile Visitors

6,261 profile views
 1. Detta kommer från Jordenresor: Thailändska regeringen godkände den 30 mars 2021 på mötet i Economic Management Center (BEC) de nya riktlinjerna för utländska turister i Phuket. Enligt förslaget från Thailands turistmyndighet (TAT) kommer de att öppna för utländska turister som är fullt vaccinerade.Information om barn/ungdomar som inte är vaccinerade kommer senare. Från april 2021 Thailand kommer att ta emot vaccinerade turister i de sex viktigaste turistområdena: Phuket, Krabi, Phang Nga, Koh Samui, Chonburi (Pattaya) och Chiang Mai. Karantän på hotellet i 7 dagar krävs (minskat antal dagar) Kvartal 3 (juli - september 2021) Phuket: Ingen karantän för turister som fått hela dosen vaccin och har ett negativ testresultat för COVID-19. De måste då flyga direkt till Phuket och testa sig vid ankomst. Man måste vara i Phuket minst 7 dagar innan avresa till andra områden. Resenärer kommer att behöva till exempel ett vaccincertifikat och en spårningsapplikation. Krabi, Phang Nga, Koh Samui, Chonburi (Pattaya) och Chiang Mai: Karantän på hotellet i 7 dagar Kvartal 4 (oktober - december 2021) Phuket, Krabi, Phang Nga, Koh Samui, Chonburi (Pattaya) och Chiang Mai Ingen karantän för turister som fått hela dosen vaccin Och har negativ testresultat för COVID-19. De måste då flyga direkt till Phuket, och testa sig negativt vid ankomst. Resenär måste vara i pilotområdet minst 7 dagar innan de kan resa till andra områden. Resenärer kommer att behöva till exempel ett vaccincertifikat och en spårningsapplikation. Kvartal 1, 2022 (januari och framåt) Öppnar hela landet för inresa utan karantän
 2. Martin

  Corona-viruset

  Ja, så länge det inte blir mycket mer, så är det lungt. Man får helt enkelt ha koll. Vara uppdaterad på vad som händer. Är man rädd överlag, så spelar det kanske inte var man reser, då skall man kanske undvika flygplatser överlag.
 3. Martin

  Corona-viruset

  Tror faktiskt det kommer att göra något. De som inte har bokat, kommer förmodligen få billigare priser framöver. Folk är skeptiska och jag tror vissa kommer avstå från sina resor. Kan förstå de, men verkar som experterna är tveksamma och de säger inte "nej", inte "ja" , utan avvakta. Det är bara media som blåser upp det för att få rubriker ... som vanligt.
 4. Martin

  Undrar

  Nja, kanske tillfälligt fel på sidan. Tyckte de var igång för några veckor sedan, eller var det någon månad.
 5. Martin

  Väska

  Kanske det hjälper dig på vägen: https://www.airasia.com/my/en/baggage.page
 6. Nja, nog ingen som märkt, men forumet uppdaterat till senaste mjukvaran. Fick köra in nytt tema och anpassa så det ser nästan ut som det vi hade tidigare. Dessutom, lite sent, men bättre än aldrig; https-stöd så vissa inte får varningar med vissa webbläsare.
 7. Martin

  Hotel Krabi/flygplats

  Känns som det kvittar. De flesta bor antingen i Ao Nang (ca. 40 min ifrån och 500-600 Baht för teaxiresa, 150 baht för "flygbuss") eller I Krabi Town (hälften i tid och pengar). Kan inte direkt rekommendera boende i Krabi Town, då det var länge sedan jag bodde där. I Ao Nang bodde vi senast på Tipa Resort och det är kanske inte det billigaste, men just nu kan det vara ok ...
 8. Martin

  Orestone Group

  Stora företag som gör misstag ibland eller får in dåliga produkter, brukar inte reagera som ovan. Mindre företag kan göra det, då det är tyvärr deras levebröd består oftast av mindre antal kunder - förlorar man dessa så är det kört. Men jag tycker absolut att kunder skall kunna uttala sig, om det inte är extremt tydligt att det bara handlar om att svartmåla ett företag och inget annat.
 9. IT-jobben är de mest flexibla. Försöker själv att återgå till det, från att ha lager mm.., för då måste man vara på plats i Sverige.
 10. Martin

  Äntligen fredag...

  Lite Tacos innan Påsken då?
 11. Räkna med 500-600 Baht med egen taxi. Det är hemskt nära, men ändå ligger det på den nivån denna säsong.
 12. Martin

  Äntligen fredag...

  Wooo, Tacos igen som halva Sverige?
 13. Martin

  Tidsskillnad olika flyg med thai.

  Tyckte att de var likvärda många andra, Lufthansa, SAS eller Thai. Bra service, lite det man förväntas sig, varken mer eller mindre.
 14. Intressant. Vad menar du med egenanställd? Har du företag? I så fall var, i Sverige eller Thailand?
 15. Martin

  Öppna bankkonto i Thailand

  2010 behövde jag inte ens adress. Bara pass, men har hört att man på många banker har högre krav nu.
×