Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/21/2016 in all areas

 1. 3 points
  M_Olsson

  Att vara pensionär i Thailand

  Hellre 47 000 bath i Thailand än 12 000 kronor i Sverige om jag skulle välja.
 2. 2 points
  Snoken

  Arn->Bkk->Syd ?

  Sydney har jag ingen koll på, har aldrig varit där. Men i Bkk gillar jag att bo runt Sukhumvit soi 8 och 11. Där finns mycket trevliga restauranger och relativt (det är ju Bkk) vanliga barer. Dessutom en hel del shopping av krims krams om man är sugen på det. Och sen ligger en BTS-station precis där, så det är enkelt att billigt förflytta sig till andra delar av Bkk. För hotell kolla Booking i de krokarna, det finns allt från sunk till lyx. Riktigt trevligt: http://www.booking.com/hotel/th/the-swiss-park.sv.html Praktiskt: http://www.booking.com/hotel/th/city-lodge-soi-9.sv.html Har pool och balkong: http://www.booking.com/hotel/th/stable-lodge.sv.html Men i de krokarna finns 100-tals hotell, så det är bara att kolla runt.
 3. 2 points
  Snoken

  Flyg till kungariket i Juli!

  Vad snackar du för skit? Vad får dig at tro att min fru inte är thai och att jag tillbringar tid i landet av just den anledningen? Varför är du alltid så otrevlig mot andra, i mitt fall vet du ju inte ens vem jag är? Vad har jag gjort dig?
 4. 2 points
  Hej, ska vi packa paraplyt med? Vi åker i morgon den 10.2. Hur har vädret varit?
 5. 2 points
  Åker till Kho Lanta i morgon och vi brukar bara ha lättare klädsel och det är t-tröjor och shorts som gäller. Har hört att det varit bättre den senaste tiden när det gäller väder! Håller tummarna! Trevlig resa!
 6. 2 points
  Hua Hin idag måndag 15.20. Solen skiner från en molnfri himmel och vi har 29 grader på vår skuggiga bakgård.
 7. 2 points
  Ordningen är återställd i Hua Hin: Solen skiner från en molnfri himmel och det är 28,5 på vår bakgård dit solen aldrig hittar. Har haft en skön dag på stranden.
 8. 2 points
  Även här i Hua Hin har vi nu stabilt väder med sol hela dagarna och vinden har möjnat så vi kan bada. På morgonen var det endast 23 grader idag men ca 29 resten av dagen.
 9. 2 points
  Karolina

  Khao lak

  Förstår faktiskt inte poänget allt med att "retas lite"... Varför är någons val av semester något man ska retas med? Om du måste berätta om alla ställen som är bättre än vad trådstartare valt att åka till och frågar om tycker jag du ska starta en egen tråd med dina tips, inte förstöra andras trådar. til trådstartaren: Jag har aldrig varit där, men hört ycket fint om stället. Hoppas du får en fin semster
 10. 2 points
  Jimmieboy

  Valutan/Kurser

  Hoppas på över 400 snart =) 100 SEK = 395,514 THB
 11. 2 points
  Björn_Karlsson

  Netflix i Thailand?

  Finns lite info här också Netflix: https://help.netflix.com/article/sv/node/14164 https://help.netflix.com/sv/node/24853 SVT Play har en checkbox för "kan ses utomlands" http://www.svtplay.se/program Likaså TV4Play: https://www.tv4play.se/program/tags
 12. 2 points
  TJ66

  ATM Uttag gick inte ?

  För dumt detta så man nästan skäms,eftersom jag sällan tar ut större belopp på bankomaterna i sverige så hade jag satt max uttagsgräns 2000:- på min internetbank,, ändrade den summan så gick det finfint,Citibank i Bangkok kan man ju ta ut upp till 30000B på en gång,, bra det så man slipper 3ggr á 200 baht i avgift Jaja nu var det löst iallafall skäms på mig ,men tack för era tips :-)
 13. 2 points
  Jumbo

  Thailand är ju förjäkla fult!

  http://www.newsner.com/22-anledningar-till-att-inte-besoka-thailand-nagonsin/om/resa
 14. 2 points
  mippson

  "Vad blir det för mat ?"

  Ny favorit: http://www.ica.se/recept/varrullar-med-mango-avokado-och-rostad-mandelsas-719756/ Supergott, ser redan fram emot lunchen imorgon! (Glad att jag gjorde så det räcker...)
 15. 2 points
  Jävligt böjd att hålla med Mimo. Ren skandal att det tog två dygn innan det reagerades inom Sthlms län. Men miljöpartisten som är ansvarig beklagade ju att bussar blev stående. Men alla tiotusentals privat och lastbilar som blev stående 2-14!!!!!!! timmar var inte viktiga. Och alla miljarderna som samhället förlorade. SKÄMS!
 16. 2 points
  hasseigöteborg

  Uttagskort

  Santander har tagit bort detta kort för nya kunder. Men vi som har kortet kan fortsätta att använda det. hf
 17. 2 points
  Freddeboii

  Uttagskort

  Kom in på santander nu. Såg att mitt kort är giltigt till 2018. Ska se om jag kan få igång det, vore ju riktigt bra.
 18. 2 points
  Ok jag är ganska ny här på forumet och kan ha fel, men fria tider? Asyl invandring politik osv. Hör det hemma i denna tråden? Stod ju ingen politik och invandring bredvid tråden? Som sagt vill inte reta upp någon men jag hänger inte med riktigt
 19. 2 points
  EmmaB

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  3 dagar kvar
 20. 2 points
  Bokningssidor... Hur svårt ska de vara att visa totalpriset direkt? Såg en sida nu som tof 28 kr i betalt om man ville ha incheckat bagage. INgår ju alltid 1 bagage på 23 kg i ekonomi när man åker finnair så va fan tar sidan 28 kr för nåt som man ändå får om man låter bli att betala? Sen att dom ska envisas med att priset man får upp är en rabatt om man vill betala med sin internetbank. dom förutsätter alltså att man ska betala med internetbank. Vill man inte det drar dom bort rabatten och biljetten blir 200 kr dyrare. Det är enligt mej en dold kortavgift som ju inte är tillåtet. Nu blir biljetten ett antal hundralappar billigare ändå men betalar hellre direkt till flygbolaget än ger pengar till skojjare...
 21. 2 points
  Mimo

  Boka eller leta boende på plats?

  Jag har alltid bokat hemifrån Jag erkänner att jag är en fegis Men jag är också lite bekväm, jag vill inte leta boende utan njuta när jag är på plats och inte heller chansa på att man hittar nått vettigt som är ledigt speciellt över jul och nyår .
 22. 1 point
  Hasse

  Phuket, Karon Beach

  Ett bra snorklingsställe är Koh Waeo utanför Bang Tao, betydligt närmare än Similian. Det sägs vara Phukets bästa. Vi var på en snorklingstur till Similan för två år sedan, det var inget speciellt, bortsett från att det vimlade av kineser i flytväst. Däremot tror jag att dykningen är en helt annorlunda upplevelse. Hasse
 23. 1 point
  Supergott käk på Salad beach resort! Mysigt ställe!
 24. 1 point
  Mimo

  Old town koh lanta , marknader

  Tycktes dt är trevligt att besöka Old Town några timmar, som LantaMas skriver kan det vara ett skönt avbrott från andra sidan Trevliga restauranger och värt ett besök!
 25. 1 point
  M_Olsson

  Bali 2016

  Idag tog vi en rundtur på södra Bali och besökte bland annat Dreamland Beach. Skapliga vågor vid stranden kan man lätt säga.
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×