Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
Phatthalung

Terrordåd av muslimer i Yala

Recommended Posts

För några dagar sedan dödade muslimska terrorister 15 volanterer och myndighetspersoner i provinsen Yala i södra Thailand. Inte så långt bort från mina trakter i Thailand. Ett glömt krig för västvärlden, som pågått under många år. De muslimska terroristerna är främst ute efter myndighetspersoner, men även buddistiska lärare är högvilt för dessa grisar, eftersom de bara accepterar sin egen tro. Kriget har pågått säkert 20-30 år. Thailändska myndigheter med militär och polis är stenhårda mot dessa terrorister. När de väl får tag på terroristerna brukar de oftast försvinna för gott! 
Thailands södra provinser som Hat Yai, Phatthalung, Song Klah och t.ex Yala är väldigt fina ställen om man söker något annat än turistorterna. Som turist kan man känna sig säker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag hoppas att alla jävla människor som sätter sig över demokratiska spelregler ska hålla sig till dom länder som lever efter dom värderingar som dom eftersträvar, och inte blanda in andra!!! Ja jag vet att demokratin i Thailand inte är 100%.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×