Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Ojva

Nai Harn

Rekommendera Poster

Vi(familj med två barn 8 & 11år) funderar på att ta en tre veckors till Phuket och då hålla oss till Nai Harn för boende.Naturligtvis kommer vi någon dag/kväll att åka till Kata, Karon, Patong men övrig tid...hur är det med restauranger mm på kvällstid? Kikat på att bo på Sunsuri Phuket Hotel och om jag förstår det rätt så finns det dels en del restauranger i anslutning till stranden och dels åt andra hållet i själva byn? Några frågor kring det:Restaurangerna vid stranden, är de öppna på kvällarna? Finns det lyse längs vägen, både ner mot stranden och in till byn?
Vad finns det för lättillgängliga utflykter som utgår från närområdet, tex båt från Rawai? Jag gissar att ganska närbelägna öar som Coral Island, Bon Island, Racha Island går att nå från Rawai? Om man eventuellt vill åka längre bort tex Koh Yao Islands eller Phi Phi, utgår båtarna från andra ställen då? 
Finns det något annat i området som man inte bör missa? Har förstått att Ya Nui beach är värd att besöka och Promthep Cape, något mer?

Vad tror ni, får man lappsjuka om man stannar där tre veckor?

Tacksam för hjälp
 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×