Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Recommended Posts

Då vi varit mycket i Thailand, vill vi provat något annat. Vi hade tänkt oss Phu Q i februari 2018 då vi fyller 60 år. Vi ska vara iväg 3 veckor och gillar inte storstad men det får gärna hända något. Sol, vackra stränder, god mat, utflykter i naturen och snorkelturer. Blir denna ö för lugn då? Jag har bara läst om att man kan besöka ett fängelse och pepparplantage. Vi vill nog ha mer än så på 3 veckor. Vi vill dock inte vara på ställen med mängder av ryssar. Hoppas jag har kunnat förklara någorlunda vad vi är ute efter. Tacksam om någon har något förslag 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Själva ska vi testa Filippinerna inom kort. Tror det kommer bli riktigt bra. Massor med öar och snorkling/dykning ska vara riktigt bra. Dock är flygresan dit lite längre. 

Men är också sugen på att besöka Vitenam någon gång, kanske blir till nästa sommar. ^-^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blir som sagt ett besök i Vietnam i sommar. Inleder med att flyga till Thailand och 5 dagar på Hard Rock Hotel i Pattaya, ska bli kul att återse stora delar av personalen efter 3 år frånvaro. Tar en natt på hotell nära Suvarnabhumi innan flyget avgår till Da Nang på förmiddagen. Blir sedan 3 dagar i Da Nang, följt av 5 dagar i Hoi-An. Ska nog ordna med en skräddarsydd kostym där, priserna ska visst vara riktigt bra på det mesta där. Planerar sedan att göra en dagsutflykt till Vinh Moc och se ett tunnelsystem där 60 familjer bodde i under 6 års tid.

Sedan blir det nattåg från Hue till Nha Trang där vi stannar i 4 dagar, blir nog en dyktur där. Får se hur dykningen är där, ska visst inte alls hålla lika hög klass som det vi upplevt i Filippinerna eller runt Bali men Nha Trang ska ändå vara ett av de bättre ställena i Vietnam sägs det. Sol & bad i övrigt lär det bli.

Avrundar med att ta tåget till Saigon och spenderar resans två sista dagar där, blir nog en del shopping där innan vi flyger hemåt vid midnatt med Emirates. Flyg ARN-BKK & SGN-ARN kostade 20 000:- sedan ca 2000:- för BKK-Da Nang med Vietjet Air.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×