Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
HenrikH

Tips östra Thailand med barn

Recommended Posts

Hej!

Vi sticker 19:e dec med 2 barn 1,5 samt 4 år. ska bo första 2 veckorna på Koh Chang, 1 vecka i hyrt hus samt 1 vecka i hotellbungalow. Dessa veckor tillbringar vi med annan släkt. Efter dessa 2 veckor ska dock alla på oilka håll och vi har ännu inte planerat var vi ska åka med barnen. Vi har lånat Thailandsboken och fastnade lite för Koh Samet. Vad rekommenderar de beresta att man åker till i detta område? Gäller c:a 8 dagar, efter det åker vi till Bangkok för några dagar innan hemresa.

Vi är framförallt ute efter lugn och ro men vill kunna äta gott och göra utflykter med barnen samt självklart kunna bada.

alla tips emmotages tacksamt, även rekommenderade boenden.

Mvh Henrik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samet är ju så liten så några direkta utflykter kan man ju inte göra om man tänker stanna på ön men små promenader med barnen till nästa strand är ju inte fel det heller. Undvik helger och framförallt storhelger då thai är lediga, eller åtminstone tänk på att boka i tid om ni gör det. Kan inte tipsa om några boenden då det är ett bra tag sedan jag var där och mycket kan ha ändrats...på den tiden var iallafall Samet Villa en favorit :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×