Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
Nazima

Flytväst för barn på Koh Lanta?

Recommended Posts

Hej!

 

Vi ska åka till koh Lanta i januari och är lite sugna på att göra båtutflykter. Vi har tre barn 6, 7,5 och 10 år. Jag funderar på om vi behöver packa flytvästar med till barnen,eller  finns att låna på plats?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Nazima, min dotter var 4år när vi var där i jan-feb. Vi gjorde några båtutflykter, tycker vi hade tur som lyckades hitta små flytvästar som passade henne vid större resor, dom hade ett par stycken men det var väl några hundra turister vid phuket piren som alltid.Men det fanns sällan bra storlek vid enkla utflykter, tex när man tog en longtail båt osv. Hursom, hade jag haft bra flytväst hemma i Sverige hade jag definitivt tagit med den till mitt barn. Jag hade inte tänkt på det tidigare faktiskt, tills jag såg bristen på små, och att många andra turister hade med sig egna hemifrån.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi hade med flytvästar till våra barn. Visst, det finns förmodligen flytvästar men de kanske inte är så bra. Till små barn som inte kan simma vill man ju gärna ha räddningsvästar och det kanske inte finns...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×