Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
Mysken

Khao Lak boende var

Recommended Posts

Hej vi är 6 vuxna som åker till Thailand i januari och tänkte börja i Khao lak någon som kan rekomendera boende som är rent och trevligt?

Vi tänkte sen åka ut med dykbåt till Similan, någon som har erfarenhet av bra dykbåt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Khao lak orchid beach resort är vår favorit. Inga bungalower men härlig utsikt från rummena. Fin trädgård och strand. Långt till centrum men hotellets buss kör var 30 min för 50 bath per person.

Om man vill bo närmare centrum så rekommenderar jag systerhotellet Khao lak Sunset som är billigare men har sämre standard. Sunset stranden är enligt vårt tycke mysigare än stränderna längre norrut. Sunsets alla rum har fin utsikt över stranden. En av de få hotellen längs stranden som klarade av Tsunamin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personligen tycker jag att Nang thong Bay resort ligger kanon, har trevliga rum och Bungalows till hyfsade priser! Kolla Poseidons annars de har privat strand och fixar även resor till Similianöarna.

Nu är dt nått år sedan jag var där så lite fler ställen har säkert poppat upp, men dt finns många trevliga boenden som inte är jätte dyra!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har bott på mai kaho lak resort. Fint hotell, bra pool, rum strand och god mat runt omkring. Kommer dock inte ihåg vad det kostade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej!

Svarade i en annan tråd med liknande fråga, läs mer där om ni vill :) Håller med om nang thong bay resort, bra ställe, bra pris.

När det gäller dykbåt så har jag åkt med MV Oktavia. Det är en svensk ägare och de är väldigt seriösa och noggranna med säkerheten. Man bor i egen hytt (2 pers) vilket inte alla andra båtar har. Ganska spartant visserligen men vi var ändå nöjda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×