Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
schillaci

Hinner vi med flyget??

Recommended Posts

Hej alla!

Ska flyga Stockholm-Bangkok-Trat i december, men var av olika anledningar tvungen att göra två separata bokningar för Sthl-BKK och BKK-Trat. Nu visar det sig att bolagen inte har något samarbete och att det inte går att checka bagaget hela vägen till Trat från Sthlm.

Vid kontakt med Bangkok Airways fick vi rådet att hämta ut väskorna, göra immigration och sedan checka in på nytt för Trat-flighten. Tidsåtgång 3,5-4 timmar enligt flygbolaget. Vi landar 5.45 i BKK och har sedan bokat Trat-flighten 8.20. Dvs bara 2,5 timmes connection.

Är vi körda och måste köpa nya biljetter till trat med senare flyg eller är det någon här inne som har gjort samma tripp och vet att det brukar fungera ändå? Tacksam för alla erfarenheter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har inte gjort samma flygtur men kommit till BKK flera gånger på morgonen och då har vi varit genom kontrollen och fått våra väskor på 1 timme. Er tidtabell kan inte vara ett problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ni hinner gott och väl - om nu ert flyg landar i tid.

Tidigare var bagaget framme när man gått igenom passkontrollen, numera går passkontrollen väldigt snabbt så ni får vänta på bagaget, kanske 20 min, sedan tar det 20 minuter till er nya gate. M.a.o. ni hinner både äta och shoppa :kla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×