Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
AnneP

Koh Samui, Koh Tao

Recommended Posts

Då har man varit hemma i några dagar. Det här var vår femte resa till Thailand. Vi har innan varit i Nai Harn och Kamala på Phuket. Koh Lanta, Ao Nang och Krabbis övärld. Den här gången ville vi till något nytt ställe. Vi började med Bo Phut på Koh Samui. Där bodde vi på Smile House i sex dygn. Boendet var fint och ett mysigt ställe. Tyvärr var det regnigt, mulet och storm, de första dagarna. Inte precis vad man väntar sig i Thailnd. Vi åkte på en jeepsafari, där ingick det som fanns att se på ön. Det var riktigt roligt. De sista två dagarna blev vädret lite bättre, med växlande molnighet. Tyvärr inte så det gick att bada i havet, det var alldeles för höga vågor. Inte på det bästa humör så åkte vi till Koh Tao. Nu hade vädret blivit bättre och även humöret med det. På Koh Tao bodde vi på Sensi Paradise. Vilket ställe, så fint. Här trivdes vi. Vi snorklade från stränderna och var även ute på en snorkeltur. På kvällarna åt vi gott och tog massage. Tillbaka till Samui och nu bodde vi i Lamai, på Lamai In 99 i tio dygn. Ön möttes oss ännu en gång med mulet väder och blåst. Vi kände hur humöret sviktade. Vi utforskade Lamai och konstaterade att vi skulle stannat på Koh Tao. Lamai var absolut inget för oss. Visst var stranden fin men det gick inte att bada. Enorma vågor och en massa skräp som flöt in. Vi fick några dagar med fint väder, då vi var på stranden och slappade. På kvällarna åt vi gott. Tyvärr var det mycket äldre herrar med prostituerade. Det förekommer förvisso överallt i Thailand men här var det mer än där vi varit innan.

Koh Samui är inget vi och mitt sällskap på make, två vuxna söner och respektive, vill till igen. Tänk vilken tur att detta inte var första stället vi besökte i Thailand, då hade vi aldrig mer åkt dit.

Nu är det ju de som trivs här men för oss är det Krabbis öar som gäller. Tur är väl det så inte alla svenskar är på samma ställe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×