Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
JohanR

Checka in hela vägen vid byte i Bangkok

Rekommendera Poster

Vi har bokat flyg med Thai till Bangkok. Nu tänkte vi också boka inrikes med Thai till Krabi så snart vi landat i Bangkok. Visst borde man väl då få checka in bagage hela vägen från Arlanda till Krabi? Måste vi i så fall informera om detta i förväg eller räcker det på Arlanda? Har tidigare bokat inrikes tillsammans med biljetten till Bangkok och då har det ju inte varit något problem, så nog borde det väl funka även om vi bokat biljetterna separat.

//Johan

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Men funkar det att meddela på Arlanda om ni inte tänkte boka biljetten och få den förens efter att ni landat på Bangkoks flygplats ? inte så att ni har något bokningsnummer eller något som dom kan binda bagaget till på väg till Krabi !! för som det ser ut i Arlanda så har ni biljett till Bangkok och sen en "tänkt" resa till Krabi men eftersom det inte finns något bokningsnummer så kan dom väll inte skicka väskorna på måfå till Krabi utan en bokning mellan suvvan och Krabi ?? eller tänker jag helt fel ?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

SJÄLVKLART måste JohanR kunna visa upp en giltig biljett Bkk-Krabi vid incheckningen på Arlanda. Har han ingen, får han väl köpa en på Arlanda, annars går självfallet bagaget bara till Bkk.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×