Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
klova

Fråga om Turistvisum ( 60 ) Dagar

Recommended Posts

Tjena!

Har en fråga ang turistvisum.

Efter ha läst på thailändska ambassadens hemsida så står det

6.  Evidence of travel to Thailand such as a copy of e-ticket showing arrival and departure dates for Thailand.

Jag har bara bokat min resa DIT, dvs väntar med att boka hemresan tills senare dagarna på min resa, är det något som kommer strula till det för mig?

Tack

http://www.thaiembassy.se/en/visa/types-of-visa/36

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du bör ha ett resedokument som visar att du har för avsikt att lämna landet innan dessa 60 dagar löpt ut. Särskilt nu när Thailand är en militärdiktatur. De vill inte ha några illegalt arbetande utlänningar på overstay.

Om du inte vet när och hur du tänkt lämna landet föreslår jag att du köper den billigaste AirAsia-biljetten du hittar, t.ex till Kuala Lumpur eller annan närliggande destination, som du sedan slänger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du bör ha ett resedokument som visar att du har för avsikt att lämna landet innan dessa 60 dagar löpt ut. Särskilt nu när Thailand är en militärdiktatur. De vill inte ha några illegalt arbetande utlänningar på overstay.

Om du inte vet när och hur du tänkt lämna landet föreslår jag att du köper den billigaste AirAsia-biljetten du hittar, t.ex till Kuala Lumpur eller annan närliggande destination, som du sedan slänger.

Tack för svaret!

Fan va struligt !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du bör ha ett resedokument som visar att du har för avsikt att lämna landet innan dessa 60 dagar löpt ut. Särskilt nu när Thailand är en militärdiktatur. De vill inte ha några illegalt arbetande utlänningar på overstay.

Om du inte vet när och hur du tänkt lämna landet föreslår jag att du köper den billigaste AirAsia-biljetten du hittar, t.ex till Kuala Lumpur eller annan närliggande destination, som du sedan slänger.

Tack för svaret!

Fan va struligt !

Nä, inte särskilt. En thailändare tar sig ju inte ens in i Sverige utan visum ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du bör ha ett resedokument som visar att du har för avsikt att lämna landet innan dessa 60 dagar löpt ut. Särskilt nu när Thailand är en militärdiktatur. De vill inte ha några illegalt arbetande utlänningar på overstay.

Om du inte vet när och hur du tänkt lämna landet föreslår jag att du köper den billigaste AirAsia-biljetten du hittar, t.ex till Kuala Lumpur eller annan närliggande destination, som du sedan slänger.

Tack för svaret!

Fan va struligt !

Nä, inte särskilt. En thailändare tar sig ju inte ens in i Sverige utan visum ;)

Jo såklart....

Får väll ta o boka in en hemresa helt enkelt, inte mer me det!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turistvisum 60 dagar kan du förlänga med 30 dagar på immigration så du kan vara där 90 dagar utan att lämna landet.

När du ansöker om visumet så kan du kanske komma undan med att lämna in en reseplan hur du har tänkt göra alternativt boka en avbokningsbar biljett som du kan visa upp när du ansöker om visumet/reser in i Thailand och sen avbokar du den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×