Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
eka_sweden

Betting via online sidor, lagligt i Thailand?

Recommended Posts

Hej, såg igår på nyheterna en stor härva angående betting under fotbolls VM. Som jag har förstått är det förbjudet att betta eller alla typer av spelandet i Thailand framförallt för thailändarna. Är det någon som vet hur det är för icke Thai medborgare ? Dvs det kan vara turister, personer som bor tillfälligt i Thailand etc. Skulle det finnas stor risk även för dessa att ex gå in på Svenska spel, bet365, Unibet etc och betta att bli tagen? Någon med erfarenhet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allt spel är förbjudet i Thailand oavsett om man är thai eller inte.

Det finns två undantag där spel är tillåtet, det statliga lotteriet och hästkapplöpningar.

Vissa internationella bettingsajter kan vara blockerade. I samband med fotbolls-VM 2010 så gick man in och blockerade ca. 250 sajter som riktade in sig på thailändska spelare.

Så länge spelbolaget finns utomlands så går det bra att spela om inte sajten är blockerad förstås.

Ombudsspel, dvs. att ta emot vad och spela dem på sitt eget onlinekonto är också olagligt.

Själv brukar jag spela lite på Bet365 och ATG och det fungerar bra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har själv under många år spelat en hel del på hästar, och även på diverse pokersidor. Är vissa sidor blockerade kommer man in om man har en VPN tunnel som tex Anonine, den gör ju också att man kan se tv via nätet på samma sätt som när man är hemma.

Vad man bör se upp med, har egen erfarenhet av detta,är att när man i goda vänners lag samlas för att se V75 live på lördagskvällen på en "svenskrestaurang" med bra uppkoppling på storbildsskärm är att man definitivt inte ska ha pengar och travprogram på bordet.

Har varit med om en razzia, restaurangägaren löste detta problem som man brukar göra i detta land direkt med ansvarig polis på platsen och det vart 5000 baht, alternativet var att man skulle samla ihop all dokumentation man hittat på borden där var o en av oss i lokalen skulle stå till svars på stationen.

Spel via datorn ansluten på hotellens WiFi, har aldrig varit ett problem för mej i Thailand, däremot vägrade man släppa in mej på ATG för att tippa V75 i Malaysia, men via Anonine fungerade det utmärkt

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Vad man bör se upp med, har egen erfarenhet av detta,är att när man i goda vänners lag samlas för att se V75 live på lördagskvällen på en "svenskrestaurang" med bra uppkoppling på storbildsskärm är att man definitivt inte ska ha pengar och travprogram på bordet...

Precis det jag hade i åtanke men jag kallade det för ombudsspel. Det finns de som råkat illa ut när de samlats på nå'n bar/restaurang för att spela lite tillsammans på hästar, hundar, bilar, fotboll eller vad det nu kan vara.

Share this post


Link to post
Share on other sites
På 05.09.2017 på 16:06, ankanp säger:

Bumpar tråden. Hur ser möjligheterna att betta på nätet i Thailand ut idag? Krävs en VPN-tunnel för att spela hos Casinohex.se, Svenska Spel och andra europeiska sajter, eller hur ligger det till? :419_soccer:

Ja, det funkade utan problem. Många svenskar spelar på dessa webbplatserna i Thailand

Edited by Oskar25

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×