Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
starbomb

Postkontor i närheten av MBK

Rekommendera Poster

Sugen på att köpa ett par stycken thai kuddar,de där trekariga med madrass. De är rätt tunga så skulle sådan få skicka hem dom med posten. Någon som vet om det finns ett postkontor i närheten av mbk och om man kan köpa emballage där också? Hittat ett ställe på mbk som säljer dom istoppade men de hade inte alla färger och inte de i silkestyg heller

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Postkontor. Finns ett alternativ inne på MBK. De som heter Mail service nånting. De kan skicka på alla olika sätt(post, DHL, UPS, etc,) Dock dyrare.

Helt vanligt och väldigt litet postkontor ligger i parkeringshuset bakom Siam Center. YES, inne i parkeringshuset, men på gatunivå så lätt att hitta egentelinge. Som on ni går längs med Siam Center på baksidan så kommer ni nog se det. Ligger i ändan mot Siam Paragon kan man säga. De ha emballage för försäljning, och hjälper till på ett bra sätt. De har hjälp mig många gånger. Tror den unga killen som kunde riktigt bra engelska slutat. Dock kan alla hjälplig engelska. Skickar ofast med EMS, något dyare, emn snabbare.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×