Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
Guest Sunny

Enkelt och dubbelt turistvisum eller longstay O-A, vad är bäst/enklast?

Recommended Posts

En fråga ang longstay visa OA. Om jag får ett sådant visum då kan jag åka in och ut i Thailand som jag vill under ett år. Sen har jag hört att jag kan förlänga det innan jag åker hem till Sverige på konsulatet i Phuket och då har jag nästa års visum fixat om jag fattat rätt. Var är konsulatet på Phuket? Det är väl inte samma som Immigration? Vilka papper behövs för förlängningen?

Jag har googlat lite mer nu och om jag fattat rätt så är det på Immigration man anmäler sig innan man åker hem. Man ska också göra 90 dagars rapportering där på blankett TM 47 om man inte åker ut ur landet inom 90 dagar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×