Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
moki

Snorkling Phuket

Rekommendera Poster

Hej, jag har lite frågor kring snorkling runt Phuket.Ser att det finns flerdagarsturer till bla Similan I, Richelieu osv. Kan/får man snorkla på dessa turer också eller är det enbart dykning? Vad skulle ni rekommendera för bästa snorklingserfarenhet? Snorklade för första gången i vintras och det är det mest fantastiska jag gjort! Vi åker i jan/feb igen till Phuket, vill gärna ha tips om stränder som man kan snorkla direkt ifrån också :)Jättetacksam för tips!! :pra

Maria

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Sunny

Raya island är nära och har hyfsad till bra snorkling. Bra om man inte vill åka så långt. Om man bor på Ban Raya kan man snorkla direkt från stranden.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

En mycket lättåtkommen och relativt bra snorkelstrand är Ya Nui på södra spetsen. Där kommer du med nära på garanti kunna se mängder av olika fiskar, blå och röda sjöstjärnor, ev rocka och mycket mer. Ut mot lilla ön är det mer liv än intill kusten, flytväst funkar ju om man känner att man inte vill ge sig iväg en bit.

Detta var ju bara ett tips. Koh Racha söder om Phuket är en enkel utflykt. En del säger att det är bästa snorklingen de haft i fast de varit vid Similans.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×