Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM
Sign in to follow this  
sommartjejen

hjälp med resplan

Recommended Posts

vi är en familj med 3 barn (1,5, 5 och 7,5 år)som funderar på att åka 4 veckor till thailand nästa år i januari. Hur skulle ni tillbringa dessa fyra veckor? Vi funderar på att flyga till antingen Phuket eller Krabi och därifrån ta oss till Koh lanta och resa runt lite i den regionen....Koh Lipe, Koh HAi, Koh Muk...Krabi var vi i två veckor förra året så där tänkte vi oss inte något större uppehåll.

Tacksam för alla tips och idéer!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åker ni till Phuket skulle jag rekommendera Nai Yang eller kanske ännu hellre Nai Thon Beach för ett par nätter. Riktigt fin sand och klart vatten.

Khao Lak har också fina beacher. Var inte rädd att hyra bil, man tar sig lätt dit man vill o slipper lägga pengar på utflykter. Enkel trafik i norra Phuket o upp mot Khao Lak. Billigt är det också! Enormt fina stränder i norra Khao Lak!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi åker den här rutten nu i april (3.5 vecka).. Lanta, Phuket (bara en natt), Raya island och sist Koh Kho Khao. Förra gången åkte vi Koh Muuk, Koh Kradan och Ko Lanta (också 3.5 vecka tot)..

Lycka till med reseplaneringen.. så kul tycker jag!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi kommer också att åka iväg i januari nästa år. Våra barn kommer då att vara 1 1/2 och nästan 4. Ska bli såå härligt! Vi åker troligtvis först till Phuket. Mer har vi ännu inte bestämt. Troligtvis blir det nån vecka på lanta. (där vi gifte oss för några år sen)

Jag tycker det är lite svårt, men roligt att planera resan. Det är ju så mycket som ska stämma.  Hur ser er preliminära plan ut? Hur länge ska ni vara borta? Vi tänkte vara borta 4-5 veckor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×