Registreringsvillkor

OBS! Har du en yahoo-adress?

Blivande medlemmar med epost-adresser från Yahoo, dvs. yahoo.com och yahoo.se får oftast inte deras registreringsmeddelanden. Det är allmänt känt på internet att yahoo stryper trafiken hårt och deras filter gör att många mail skickade till deras adresser studsar tillbaka. Var vänliga och använd inte dessa adresser för registrering!

Registreringsvillkor

Medlemmar med temporärera adresser kommer att raderas.

Medlemmar som registrerar sig mer än en gång för att manipulera trådar och utge sig för någon annan kommer att blockeras tillträde till forumet.

Att ha två konton på forumet är inte tillåtet. Det nyaste kontot kommer raderas.

ThailandForum och vi som står bakom det är inte ansvariga för inlägg som görs på forumet. Vi tar inget ansvar att uppgifter som ges i inlägg är korrekta och vi försöker uppnå det bästa resultatet genom att administrera och moderera forumet för att det skall innehålla så bra information som möjligt. Inläggen som göras är författarnas egna ståndpunkter och kan inte kopplas ihop med ägarna av detta forum.

Vi ser också till att användarna följer de regler för inlägg, signaturer, reklam och annat.

Anser du att något inlägg eller någon användare bryter mot forumets regler eller Sveriges lagar hoppas vi att ni rapporterar detta till administratörer eller moderatorer på forumet.

Du godkänner även att vi skickar ut ett elektroniskt nyhetsbrev till dig som medlem med information om nyheter på forumet och tillfälliga partnererbjudanden. Nyhetsbrevet kan avbeställas redan efter första utskicket.

Genom att godkänna villkoren accepterar du de regler som är uppsatta på forumet och binder dig till att inte göra inlägg som är falska, grova, vulgära, hatiska, sexuellt inriktade, hotande, inskränkande på personers privatliv, innehållande upphovsrättsskyddat material, går emot administratörens anvisningar eller strider mot Sveriges lagar. Bryter du dessa villkor kan ditt konto komma att stängas av.