All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras   

 1. Idag
 2. Senaste veckan
 3. Navy beach är typ 30-40 minuter att köra. Bra mkt trevligare än de stora stränderna i Pattaya, men absolut inte någon drömstrand.
 4. Kan inte svara på din fråga. Jag var där 2009 och då hade dom ingen pool. Men hotellet ligger vid en riktigt fin del av stranden.
 5. Flygplatsen, eller terminal D var helt OK. Hyfsat fräsch, fanns ett antal butiker samt något enstaka café där man kunde köpa ngt att dricka och äta. Har varit på sämre flygplatser. Finns ett par klipp på Youtube:
 6. 100 SEK = 389,983 THB
 7. Tackar Förväntar mig ingen som helst lyx. Flygplansmat tycket jag aldrig smakar bra. Vi har 4 timmar i kiev ner och 1 hem. Blir nog käka på flygplatsen och sen hoppas jag sova vägen till bangkok. Hur upplevde du ni flygplatsen?. Vi åker 2 vuxna och 2 barn
 8. Åkte med dem hösten 2014 och allt funkade OK. Tipsade om bra priser och flera personer ventilerade åsikter om bolaget. Skrev även en berättelse efteråt.
 9. Tidigare
 10. Så nu har jag bokat med detta bolag trots en del negativt på nätet. 3261 kr blev avgörande. Flyger ut den 19 feb och hem 13 mars. Nu till min fråga. Någon på detta forum som åkt med dem?.
 11. Tjo! Dags igen, tänkte dimpa ner några dagar på Koh Lanta av resetekniska skäl och kikar lite på boenden. tycker det verkar vaa lite knivigt att hitta något som riktigt lockar inom en rimlig prisklass, men kikar på Lanta Palm Beach Resort. Får dock ingen klarhet i om där finns pool eller ej. Alla bokningssidor säger att det ej finns, men däremot säger en kommentar på Sawadee att dom skulle börja bygga en 2015/2016 och senaste kommentaren på Agoda nämner en pool. Någon som kan bekräfta hur det ligger till?
 12. Knappt 13 timmar till dess planet lyfter
 13. 30 dagar kvar, 12december drar vi 4 veckor i paradiset
 14. Ja, det funkade utan problem. Många svenskar spelar på dessa webbplatserna i Thailand
 15. I februari när jag var där fanns dom kvar, men aktuella bilder säger att dom blivit utbytta till plast do. samt att dom har dubblat hyrpriserna, Om det beror på den uteblivna inkomsten när dom inter får sälja dryck eller för att stolarna är dyra det vet jag inte. men en thai brukar inte vara sen att hitta på inkomstmöjligheter.
 16. 5000-6000 sek (exkl resa och försäkring) kan gå, men det kräver nog en del disciplin. Och du behöver inte bo i nån skogshydda i Isan eller liknande (om du inte vill). Det finns små lägenheter i tex Pattaya för runt 5000 baht/mån exkl el och vatten. Mat är billigt, gatumat från 40 baht och uppåt, frukost käkar du hemma. Och dricker du inte alkohol underlättar det. Har du inga höga krav på lyx så är det nog trevligare att spendera vintern på budget i Thailand än att sitta och frysa med liten budget i en kolonistuga i Sverige. Uppdatera gärna här hur det funkar och hur du löser olika saker. Lycka till!
 17. Jösses jag är ute 1 år efter att detta postades, ingen som vet här på forumet.....?? OK jag skall svara då. Jo jag bor härnere sedan många år. Jag har NORDEA också, och jag har pension sedan 10 år tillbaka. Jag för över dessa pengar från NORDEA till mitt Thailändska bankkonto. Det tar 2 arbetsdagar i tid..... Du kan också välja på pensionsmyndighetens hemsida att de för över pengarna direkt till dig hit till Thailand, då har du pengarna på utbetalningsdagen 18 eller 19 i månaden.. Avgiften som NORDEA tar, slipper ju du då att betala det gör PM (tror jag - de sade detta till mig, men jag tror dom inte riktigt skall sägas). Så jag tror inte att en svensk bank tar bort ett bankkonto i första taget. Jag vet att dom rensar ibland, men det verkar enbart vara bland de kunder som har flera konton, och dessa inte används på lång tid. Men har en bankkund endast 1 bankonto, så inte tar dom bort det inte,,, Du skall inte vara orolig...
 18. Jag själv som bor härnere sedan lång tid har nog bara 2 råd att ge dig tror jag. Dels då, det kommer inte att fungera, så stanna hemma. MEN om du ändå vill försöka vilket du ju gör märker jag, så; Bosätt dig INTE i en turistort som Pattaya eller utefter kusten, det har du inte råd med. I ditt fall så hade jag nog valt att flytta mitt liv till Isaan, och få ta del av de priserna som finns där...... Jag vill också säga att jag nog INTE håller med skribenten som säger att man skall laga mat hemma istället för ute... Det är allom bekant i Thailand uppe i isaan, att det är billigare att äta ute. Jag kan äta på nattmarknaden här för 35-40 baht riktigt god mat.... Och jag kan äta riktigt god mat på Big C och Tesco lotus för 40 baht plus vatten 10 baht.... Jag såg också att en summa av 600 nämndes, alltså om dagen, den skribenten menade BAHT förstås och inte svenska kronor,....
 19. Åker till Thale Noi snart. Ligger utanför Hat Yai och Phatthalung i södra Thailand. Vi stannar där till våren kommer här hemma. Mycket jävulskap med dessa muslimer där som spränger bomber och skjuter ihjäl lärare som är buddister. Ett bortglömt krig som pågått i 30 år. Märker faktisk inte av det så mycket, mer än vad nyheterna rapporterar om dessa dåd som händer varje vecka.
 20. Äntligen ensiffrigt, 9 dagar
 21. Jag är glad att vi förbetalt logiet denna gång. Men hoppas att kursen snart går åt rätt håll igen eftersom det snart är dags för avfärd
 22. Satans. Trästolarna har man inte sett på länge ...
 23. Ja, det hade jag missat Jimmieboy. Man tittar som mest inför och under resorna
 24. Folk är väl vana vid deras äldre trästolar modell hängmatta, har man lyckats ta sig ner utan krash så sitter man där, en rejäl kraftansträngning så kommer man ur fällkniven. Då är dom nya lätta att ramla ur
 25. Nu var det ju vårterminen 2016 som TS skulle bo på Lanta så jag tror nog att deras boende är ordnat sedan länge.
 26. Den var ju nästan uppe i 420 för några veckor sen men nu efter senaste riksbanksmötet har den ju störtdykit.
 1. Ladda in mer aktivitet