All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras   

 1. Igår
 2. Artros, trasig menisk med broskbildning. Exakt vad som orsakar problemen är oklart ännu men nu på torsdag efter 5,5 månaders sjukskrivning!!!!! så ska jag besöka Sofiahemmet för bedömning. Jag har åtminstone insett att värken inte kommer att försvinna av sig själv. Jävligt frustrerande. Hoppas det löser sig för dig.
 3. Senaste veckan
 4. Vi har bott i Ao Nang de sista nätterna de senaste åren, men nu är vi trötta på den orten och ska prova att bo sista natten på hotell i Krabi Town. Det heter River Front Krabi Hotel.
 5. Artros? Jäkla skit såntdär. Har jag i höfterna
 6. Känns som det kvittar. De flesta bor antingen i Ao Nang (ca. 40 min ifrån och 500-600 Baht för teaxiresa, 150 baht för "flygbuss") eller I Krabi Town (hälften i tid och pengar). Kan inte direkt rekommendera boende i Krabi Town, då det var länge sedan jag bodde där. I Ao Nang bodde vi senast på Tipa Resort och det är kanske inte det billigaste, men just nu kan det vara ok ...
 7. Sista anhalten på resan ska bli Krabi för att dagen därpå flyga hem, efter en härlig 3 veckors resa. Någon som kan rekomendera ett bra boende för 2 personer nära flygplatsen, enda kriteriet är rent och trevligt, pengarna börjar nog tryta så här dax, så inget dyrt boende. Jag har aldrig flygit från Krabi flygplats (flera gånger i Krabi) så jag känner inte till tillgängligheten mellan Krabi och flygplatsen, så kom gärna med förslag!
 8. Mitt jävla knä som aldrig blir bra. Och lite grann vården också.
 9. Det blev en biff idag.
 10. Fast så blir det ju inte. Ni får nöja er med poängen ni fick mot oss
 11. Tidigare
 12. Håller med. Väldigt taskigt att jämföra barn med våra politiker. Vilka lallare! Inte konstigt att folk får politikerförakt! Så jävla trött att se alla dessa zigenare som tigger och araber överallt, som går på bidrag. Nöjdaste invandrargruppen till Sverige är tydligen somalier! Den gruppen som lyfter mest bidrag! Vad kan det bero på ?
 13. Såklart är det så! Nu går IFK för GULD!!!
 14. Håller med. Fast jag hoppas alltid att sålna aik ska torska.
 15. Kan bara hålla med dig till 2 miljoner procent. Fast egentligen är det taskigt mot barnen att jämföra dom med politiker ........ JÄVLIGT TASKIGT.
 16. Att våra politiker är som småbarn. De klarar inte av att prata med varandra och lösa problem, vilket är väldigt låg nivå. De borde tänka på att kryssa in någon genom klanröstning var väldigt effektivt i detta val. Men så mycket begriper de tydligen inte. Tyvärr fortsätter de nog att köra Sveriges välfärd ännu mer i botten, om det nu är möjligt.
 17. Att IFK Norrköping vann över AIK!
 18. Du har helt rätt! När ska det hända något? Beklagar det som hände med din mor! Hoppas hon mår bättre snart
 19. Gös som jag fiskat själv. Fyller den med svamp, dill, citron. Till det blir det potatis och romsås
 20. Det härliga höst vädret som bjuder på 15 till 20 grader och mycket sol
 21. Ja, det går att irritera sig på både små och lite större saker
 22. Att jag slarvat bort mitt simkort. Måste la ligga nånstans hemma men hittar typ bara massa jättegavla kort som är utgångna för massa år sen.
 23. Ja, det är väldigt tufft där i stora delar av landet. Mycket kriminalitet och rån mot turister är vardagsmat, och väldigt lång flygresa från Europa. Finns trevligare länder att besöka.
 24. Blev Palawan som vi åkte runt på till olika ställen, helt ok men stränderna va inte som Thailands, maten också lite sämre. prisbilden var lägre så det blev en hyfsad utdelning. Vakter med vapen på alla hotell vi bodde på, säkerheten var hög.
 25. I natt fick jag svart på vitt vad som hänt med Sverige. Min gamla mor ramlade ihop och blev liggande på golvet med svåra smärtor. Det krävdes att ringa ambulansen tre gånger, och de kom efter ca en timme. Föräldrarna är 84 och 85 år gamla. Min mor hade svåra smärtor, och fick vänta 14 timmar på akuten, innan det konstaterades att hon fått en kraftig kotförskjutning. Föräldrarna är vanlig arbetarklass som jobbat sen 15-16 års ålder, och dessutom inte har allt för bra pension. Tycker att det som hänt i Sverige är rent ut sagt för jävligt. Regeringen har prioriterat massinvadringen med hur många miljarder som helst för att allt ska vara så PK, och man är livrädd för att ge kritik mot vad som sker för då är man rasist! JAG TYCKER ATT ÄLDRE MÄNNISKOR SOM HAR JOBBAT HELA SITT LIV OCH BIDRAGIT SKA KUNNA HA ETT BRA LIV DERAS SISTA ÅR. Istället för att pumpa ut miljarder till dessa afganska män och lyckosökare från halva Afrika Sorry om någon tog illa upp, men det kom från hjärtat, och mitt hjärta är väldigt stort, men det måste finnas någon rättvisa
 26. Ja. Kreta är bra. Stannar hemma i vinter och åker också till Thailand i mars. Blir som vanligt Thale Noi i södra Thailand. Brukar även göra lite avstickare till Trang
 1. Ladda in mer aktivitet