Håkan49

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Fixar jobben själv, IT jobb är lätt att hitta. Och vem har pratat om att ha företag i Thailand eller någon annanstans?? Helt onödigt och för mycket jobb med att ha eget företag och stor chans att misslyckas som du sa Phatthalung.
 2. Har du kollat airbnb?
 3. Hej jag är lite nyfiken på om du kommit iväg till Thailand, jag kan faktiskt rekommendera Jomtien också, ligger jämte Pattaya, relativt billigt och går att få tag i billigt boende, inte långt att ta sig till Koh Laarn (båt från Pattaya), Koh Samet, Koh Chang är inte så farligt långt heller. Finns mycket att se och uppleva i och runt Pattaya också, inte bara barer och tjejer.
 4. Jobbar med IT och använt mig av pgworkforce i flera år nu.
 5. AIS 4G 4 Mbps funkar kanon, simkort inklusive 1 månads surf no limit kostar 550 baht, sen fyller du på varje månad för 500 baht på något AIS kontor, hittar du på BigC bland annat.
 6. Idag skiner solen i Jomtien/Pattaya, men det blåser kallt,
 7. Egenanställd innebär att man fakturerar utan företag genom ett faktureringsbolag (anställd i faktureringsbolag), och de sköter allt det administrativa och betalar ut lön mot en avgift.
 8. Såg att tråden var väldigt gammal men svarar ändå. Jag jobbar som egenanställd ca 3-5 månader i Sverige per år och bor i Thailand. Jag är utskriven från Sverige och ej skattepliktig där, så i och med det får jag ut nästan dubbelt så mycket i lön mot vad en normal svensk anställd får, och lever ganska bra på det då jag har billigt boende i Thailand och äter thaimat.
 9. Med rätt kontakter går det att öppna bankkonto i Pattaya. Min kontakt tar 2500 baht för servicen sen vill banken ha 1000 baht för visakort och internetbank. Enda som behövs är passet.