Ylva-Li

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

  1. Tack för en bra recension!! Jag blir sugen på att testa hotellet nu i sommar. Synd att poolområdet inte imponerar bara, jag gillar en lyxig pool!! Har du lust att utveckla varför du tycker att det är ett av Bangkoks bästa lägen? Vad finns i närheten? Jag har varit i Bangkok två gånger och känner att jag har långt ifrån koll på alla områden och mycket kvar att utforska.
  2. Jag reste med barn 4 och 7 år sommaren 2015. På Phangan bodde vi på Buri Rasa som var ett fantastiskt ställe. Stranden mysig och perfekt för barn. Jättebra restaurang på stranden som även hade eldshower som var mycket uppskattat av barnen. Bra rum och utmärkt service. Poolen är i minsta laget om man har barn som vill hoppa och busa men vi var mest vid havet. Frukosten är underbar. Prisläge något högt men värt pengarna tycker jag. Finns inte mycket till kvällsnöjen mer än några restauranger och pubar. På Samui bodde vi på Chaweng Garden som också var mycket bra. Långgrund och fin strand, dock inte lika fin som på Phangan, och stor pool som var lekvänlig. Jättebra frukost här också och perfekt läge i city med nära till allt trots att det ligger direkt på stranden. Mycket prisvärt. vi åker tillbaka nu i sommar och antagligen bor vi på samma hotell igen!
  3. Tack för svaret. Det låter bra!
  4. Hej alla! Till sommaren ska familjen ha tre veckors semester i Thailand. Vi börjar i Bangkok och tänkte sedan ta oss till Phangan och sist avsluta på Samui. Vi har gjort den här resan tidigare och bodde då på Buri Rasa på Thong Nai Pan Noi på Phangan. Denna gång vill vi testa en ny strand och funderar på Phangan Bayshore på Haad Rin. Vi är fyra vuxna och två barn 7 och 10 år och min fråga är om hotellet och stranden är lämplig för familjer.? Vi ska inte vara där när det är fullmoonparty, men det kanske är fullt ös jämt? Vi har inget emot liv och rörelse men vill gärna kunna sova på natten.... Tacksam för råd och åsikter!