Snowflakes

Medlem
 • Innehållsantal

  48
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Snowflakes

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Tack Leath! Ska bara få tag i min läkare vilket verkar vara ett smärre mörker. Ska bliii så nice med Thailand, är ju brrrr ute =)
 2. Så läkarintyg/receptet på mitt levaxin inklusive levaxin i handbagaget och vitaminerna och mineralerna kan ligga i dosetten i resväskan?!
 3. Du har alltså ett läkarintyg för ditt levaxin?
 4. Har äntligen fått tag i Endokrinologen och det behövs inget läkarintyg för Levaxin =)
 5. Hej alla glada Thaiälskare! Jag vet att det krävs läkarintyg för införande av vissa mediciner (från Danmark till Thailand) men vet någon hur det är med vitaminer, mineraler och hormoner (Levaxin)?
 6. Tack för svar! Då förköper jag inte några båtbiljtter utan tar det när vi är på plats!
 7. Vi ska till Koh Tao i sommar och undrar om vi behöver köpa båtbiljett från Samui till Koh Tao i förväg? Det är inte Fullmoonparty på Phaangen den dagen vi ska dit.
 8. Jag har precis bokat våra sittplatser till resan i sommar. Tog mitt bokningsnummer och gick in på Thai Airways hemsida och sen var det bara att klicka i vart vi ville sitta och om vi ville ha särskild måltid.
 9. Vi har bott på White sand beach och då KC grande (ett dyrt och fint hotell MEN ockå det ändå ställe jag blivit magsjuk på av alla ggr jag varit i Thailand) men efter att ha kört moppe runt på ön skulle vi nästa gång välja just KB resort i Kai bae som vi tyckte låg mer genuint och matmarknad strax utanför. WSB var omysigt tyckte vi också precis som Vicky skrev.
 10. Härligt med Thailand ochjag hopppas hon blir lika biten av landet som oss andra. Hade jag varit dig/er hade jag skippat Krabi och satsat på Samui, Phangan och Bangkok, både för att inte läga massa tid på att resa men även för vädret på sommaren.
 11. Vi ska ha 5 nätter på Koh Tao innan vi ska till Phangan så det blir nog bra då =)
 12. I sommar ska vi bland annat besöka Koh Tao. Vilka bör vi inte missa och vad ska vi missa? Har läst att det ska finnas ofantligt mycket mygg just på Tao, någon som har upplevelser av det under juni?
 13. Vi hade det ja. Var inte mkt uppehåll o en hel del vatten på gator mm men det var ju fortfarande varmt om man ska vara positiv. Har hört om andrasom varit i Phuket under sommaren och haft någon regnskur per dag och sen uppehåll men inte när vi var där
 14. Låter toppen då vår plan är att ta Koh Tao, Phangan och Samui under juli. Har testat Phuket i juli, tveksamt om jag gör om det....
 15. Bara gå in till ett apotek och berätta om dina problem så kommer du få hjälp. De är magiskt bra på det!