Pinewood

Medlem
 • Innehållsantal

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Pinewood

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Från Koh Chang till BKk suvan är billigt. Du går bara till kontoren/stånden som erbjuder resor . Boka en minibuss där, dem går vissa tider och passar bra till planet hem. Löjligt billigt.
 2. Helt rätt enligt mig.
 3. White Sand beach är som 'centrum' för ön. Där allt drag är på kvällarna. Pattaya kan man övernatta i. Finns billiga hotell. Hyr moped i Koh Chang, kostar 200 Bath/24 timmar med hjälm, Kör runt hela ön! Otroligt fint . Se upp för aporna dem är ofta ute på vägarna och härjar. Var där i 3 veckor i November. Riktigt fint och vill iväg dit igen...
 4. Vill också minnas att det är belagd väg nästan runt hela ön, förutom vänster om piren ,(norrut) där är det jord, med rejäla potthål men inga problem att köra Moped på om man tar det lite lugnt.
 5. "Mycket finare och mindre folk ju högre upp du kommer på ön." längre söderut menar du väl ? Ao Wai är en ljuvligt vacker strand !! Ja längre bort från Piren tänkte Jag. Oj starkt gjort av dig att stanna så länge på Koh Samet Jag hade hunnit se och göra det mesta på dem 3 första dagarna, stannade totalt 5 dagar, och det räckte då gott och väl. Men alla tycker vi olika.
 6. Det här tycker Jag är den enda anledningen som behövs för att INTE åka till Phi Phi. Turister överallt..
 7. Inte smutsigare än någon annanstans i Thailand... Varit där själv i November och sedan till Koh Chang, inte var det ostädat där. Bara åk, riktigt fint även om det är 'lite dyrare' än dem övriga öarna. Hyr Moped och åk och utforska ön , Mycket finare och mindre folk ju högre upp du kommer på ön.