Galten

Medlem
 • Innehållsantal

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Galten

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Jag har sett mitt livs dyraste boende i Koh Lanta när jag promenerade upp från stranden och frågade vad bungalov kostar. drygt 7000 bath vi bodde bredvid fint med ca knappt 1000. vet att det finns trevliga bungalovs med låg standard för 400 men med familj så kör vi med 1000 bath standarden. om man bortser från Phuket så är prisnivån lika i turistområden. Utanför så kan man få ett bra hotellrum för 500
 2. Bästa snorklingen upplevs mellan Krabi och phiphi. Railay vid Krabi definitivt värt och besöka. Nästa boende är i railay bredvid ao Nang när jag besöker området. Ao Nang var lite sådär sist. Phiphi kan jag inte rekommdera trots att jag bott där 5 veckor. Idag ännu sämre än förr. Koh lanta är trevligt. Hotellen är en bisak och bungalov är bättre Man äter ute istället. Vad skall man med hotell överhuvudtaget om det finns alternativ?
 3. Det hjälper också att läsa om hotellen i områden man skall till i Bangkok. Det blir inte som man tror men första boendet är viktigt med alla väskor så skall taxin ha ett adress först och man springer in med frågan om det är ledigt. Har inte klickat än. alltid varit något ledigt. De bästa och sämsta boendet för den delen i hela Thailand har taxin fixat om man inte orkar planera.
 4. Tycker det är en del av det hela. En gång i Koh Lanta gick jag upp från stranden och frågade jag på ett mysigt ställe vad det kostade. 7000 bath och det var inte ens säsong. Sedan kände jag mig övervakad när de pratade i Walkie talkie hela tiden typ he leaving now.
 5. Känner till Bangkok sådär. Att vi börjat mitt i Bangkok beror på att tjejen har syskon där och jag känner området. Vi har provat nya boenden friskt och har inte haft svårigheter där förr. Numera med hus så är det lite annat. Men förbokar gör vi inte.
 6. Sist jag bokade var 2004 men trots att jag har familj numera så bokar jag aldrig. Det fixar sig alltid och blir mer spännande. Tex mitt i Prattunam Bangkok har det varit drygt halvdussin hotell mest lågpris. Finns ett bra pool på ett tak som bara kostar 30bath pers om man är inskriven i ett sunkigt hotell.
 7. Vi köpte hus i Bang Sare och det med tanke på. Det är massa västerlänningar som bor där. Inte som i hennes hemby där ingen kan engelska. Visst Pattaya ligger några mil bort men det är där borta det där vi bor är det lugnt. Några barer men inga renodlade horbarer utan trevliga med västerländska ägare och därmed vår mat. Nära miltals med sandstränder fiskehamnar mm. Köpa är dyrt men hyra går ju altid. Många hus står tomma mesta av tiden. Vi har dock inte tänkt att hyra ut vårt då hyrpriserna är så låga. Vårat ligger 100-200meter från lotus, big C och 7/11 i en klunga så allt är nära. Små Thaiaffärer insprängda överallt så det går alltid och tag på öl oavsett tider. Det ligger 30 tal golfbanor runt om så jag har börjat träna lite. Koh Lanta älskade jag också. Härlig inställning på lokalbona.
 8. http://isaanpools.com/ http://www.peterpoolthailand.com/ Hittade inte de jag tänkt på men börja med och titta på detta. Om det är lermarker så kan glasfiberbaljan flyta upp vid tömning.