Jumbo

Medlem
 • Innehållsantal

  348
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Jumbo

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Midswede.
 1. Låter bra det! Har du några tips om något i närområdet (käk,barställe, etc) så tar jag tacksamt emot detta!
 2. Har nu bokat på Aloft.
 3. Ser att du bott på Aloft. ser ju ut som ett bra hotell.
 4. Tack för svar! Jag är ute efter just detta att det mesta finns inpå vad det gäller bra käk,barer,marknad o liknande utan att det är ett jäkla hålligång typ rena festargator. Har du nått hotell att rekomendera? priset är inte superviktigt! standard o bra läge är viktigare.
 5. Har du bott på "The Berkeley" isf hur var det och hur ser omgivningen ut (thairestauranger.streetfood.marknader.etc..?) Har även funderat på stable lodge..
 6. Vad menas med : Free preferential seat (rad 41)? Och Free Bulkheadseat/preferential seat ( rad 31)? Provat att boka en av dessa platser och får ett mail att det inte verkar gå. Trots att plats är ledig och sedan när jag kollar via min inloggning hos thaiair så har jag fått den önskade platsen??!! Platserna verkar vara vi nödutgångarna och det är xtra benutrymme jag vill ha. Kollar jag via "check my trip" så är dessa platser överkryssade...
 7. Tack för info och tips!
 8. Någorlunda närhet till beach (Sydney)(rimligt gångavstånd). Bra kommunikationer till div sevärdheter och annant som kan vara värt att se! Behövs inget lyxhotell, utan ett rum med ac o kyl och balkong. (I Bkk så samma typ av rumstandard)
 9. Funderar på att stanna 1-2 nätter i Bkk och sedan ta ett kvällsflyg vidare till Sydney. Planerar en vecka där och sedan åter till Thailand och Phuket. Någon som åkt typ denna variant och har input o tips på detta? Även tips på boende i Bkk & Sydney tas tacksammt emot! Behövs visum i Australien?
 10. Ok. Tack för info alla !! Blev thai. 13.30 ..
 11. Men då tar resan 14 timmar... därför valde jag bort den..
 12. Ok. Tack för info. Men väljer thai 13.30 avg på en lördag!