trskial

Medlem
 • Innehållsantal

  113
 • Gick med

 • Besökte senast

Om trskial

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Men jag får väl 30 dagar vid gränsen och sen kan jag förlänga med 60 dagar?
 2. Jag har kommit in på utbildningen Green Logistic Managemant i Örebro (teknikhögskolan). Utbildningen är på två år. Heltid och på distans. Nu funderar jag på att dra ner till Thailand i September och studerar därifrån till 26/12 då min fru och min far kommer ner. Är det möjligt att få visum från 1 Oktober till Lördag 13 Januari som svensk student? Utbildningen jag ska gå är berättigad studiestöd. Har två obligatoriska träffar i höst. Kan jag flyga ut ur Thailand med visum till Sverige och delta på högskolan och sen flyga in igen utan problem? Jimmieboy, du har väl studerat på distans om jag inte läst fel? Kan du berätta litegrann kanske?
 3. Så du får bättre kurs om du med ditt vanliga bankomatkort knutet till personkonto tar ut på Suvarnabhumi?
 4. Hon menar nog SEK. 1000 SEK/dag och då lever man bra. Min fru och jag bränner de mesta pengarna på middag och kvällshandel. Vi brukar varje kväll gå på 7/11 och handla lite chips, öl och läsk. Efter det sätter vi oss på balkongen. Vi gör aldrig några utflykter eller så. Sen tar vi taxi från Bangkok till Pattaya och när vi ska röra oss nå längre bort från hotellet i Bangkok då blir det tuktuk eller taxi. Där går pengarna. Nu reser vi om 16 dagar och vi ska direkt på Forex växla in 10k SEK som är i skrivande stund är strax över 35k baht. 35k baht hade vi på två veckor och dom tog slut. Nu ska vi vara där i tre veckor.
 5. Drar tredje gången till Pattaya nu på under två år. Vi gillar verkligen Pattaya. Fart och fläkt och kort båttur ut till Koh larn. Åker nu på bröllopsresa i tre veckor 2-5 Juli Bangkok 5-7 Juli, Koh Larn 7-22 Juli Pattaya Sist vi reste, samma rutt Juli 2016 i två veckor hade vi 30,000 baht och dom tog slut Nu ska vi växla in så vi har 70-80,000 baht ist.
 6. Vi reser nu 1 Juli och blir borta i tre veckor. Bangkok och Pattaya. Vi siktar på 70,000 baht för tre veckor. Reste förra sommaren i två veckor Bangkok och Pattaya. Då hade vi 30,000 baht som tog slut precis sista dagen.
 7. Jag har varit här i 5-6 år till och från. Läser varje dag och ser att aktiviteten minskat, lågsäsong som högsäsong. Frågan är vad som bör göras? Kanske är det bara så att många har svårt med nya plattformen. Jag hade gillat vBulletin mer som en ny plattform då har man även tillgång till php och css filerna och kan skräddasy det mesta själv.
 8. 105 dagar Reser 1 Juli och kommer hem 22 Juli.
 9. Annars har du TCA som flyger på kvällen från Arlanda och landar på eftermiddagen i Phuket. Det kanske kan vara ett alternativ om du inte hade bokat Tajjen vill säga
 10. Jag måste få flika in med en fråga här till er vana resenärer till Thailand. Reste till Thailand i Mars 2016, en vecka med lillebror. Reste tillbaka i slutet på Juli 2016 med min fru och på flygplatsen i Bangkok så i immigrationen där dom tar bild och stämplar pass, personen som satt där tillkallade en annan ur personalen när jag kom fram, dom pratade en fem minuter med varandra och sen fick jag en stämpel i mitt pass och allt var ok. Varför gjorde dom så? Får man bara resa en gång per år in i Thailand? Jag hade tänkt att resa nu i höst en gång och i December, två gånger detta år. Kan jag bli stoppad eller bli utfrågad? Kommer att ha nytt pass nu dessa resor detta år pga det andra passet går ut nu Augusti 2017.
 11. Kl.12.06 idag 100 NOK -> 474 baht på dnb.no
 12. Vi var på östkusten slutet på Juli 2016 och början på Augusti. Bangkok 3 dagar och Pattays 11 dagar. Hade toppenväder och åker gärna tillbaka på sommaren till Thailand.
 13. Fel post...
 14. Nu har den sjunkit lite ser jag. Jag växlar på DNB på Gardemoen när jag drar till Thailand. Ser att du bor i Oslo, jag bor i Tromsö. Aktuell kurs. 100 NOK -> 425 baht. Vi får hålla tummar och tår att ekonomin går bra för Norge nu detta år så kronan kan öka i värde och när jag ska åka i December nu så 100 NOK -> 450 baht
 15. 100 norska 480 baht