Blancobas

Medlem
 • Innehållsantal

  42
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Blancobas

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Har nu legat på sanden i över en vecka och jag måste säga att solstolar är något jag vill ha. Jag vill slippa få någon annans parasoll i huvudet eftersom de inte kan köra ner stången ordentligt i sanden. När folk ska gå hem så vill jag även slippa få allt sand i ansiktet när de skakar sina handdukar och liggunderlag. Jag vill även se en renare strand för de tog väl bort solstolarna pga skydda den Thailändska naturen. Jag vill kunna ligga på en solstol och läsa en bok, jag hittar ingen skön ställning i sanden. Jag vill slippa boxa till sanden för att få det hyfsat behagligt för ryggen.
 2. Det kommer bli så skitigt på stränderna och i vattnet. Har märkt skillnad på bara den lilla stund vi har varit här. Finns folk som inte plockar upp efter sig. På vissa ställen på Karon beach är det små högar med skräp. Jag som brukar gå längst hela stranden har sett hur dessa högar blir större och större för var dag. Så lycka till ni som åker längre fram.
 3. Är i Karon och här finns inga solstolar att hyra. Har börjat se folk som har med sig egna ihopfällbara stolar på stranden. Finns försäljare på stranden samt massage. Går att köpa diverse dryck och frukt och majskolvar att få i sig. solglasögon och annat säljs även på stranden
 4. Jaha och jag som ska till Karon beach om en vecka >
 5. Hittade detta nyligen på Phuket news. Ett par dagar gammal men det senaste jag har hittat iaf. http://www.thephuketnews.com/vendors-sneak-back-on-phuket’s-beaches-49863.php
 6. Låter kanske som en väldigt tråkig turist men jag ser ju gärna att stolarna återkommer inom de närmaste 11 dagarna. Det där med parasollen verkar vara lite från dag till dag. Först förbjudet sen tillåtet sen förbjudet igen. Vad är det som gäller just nu?
 7. Kan ju bli riktigt intressant detta om 13 dagar då man anländer. Ser fram emot många trevliga diskussioner med polis och militär.
 8. Bra. Nu behöver de bara plocka fram solstolarna också :P
 9. Nu har de 3 veckor på sig att styra upp detta, sen anländer jag till Thailand och jag kommer ha med mig både det ena och det andra till stranden för att skydda mitt bleka lekamen.
 10. Någon som precis varit på Karon eller Kata beach som kan tala om om det finns solstolar eller inte? Jag tolkar det som om att de vill rensa upp bland diverse försäljare och därför har förbjudit all typ av försäljning på stränderna. Får man köpa sin egen stol & parasoll och slå ner på stranden? Eller har de förbjudit solstolar och parasoll helt? Ni som är mer rutinerade Thailands åkare kan ju gärna dela med er av eran erfarenhet. Tror ni försäljarna kommer tillbaka strax? Åker i mitten av december? Är det mycket strandloppor på Karon beach?