MrTomTom

Medlem
 • Innehållsantal

  237
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om MrTomTom

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Ok vad var annars problemet med din snabba negativa från min fråga Var du full soM en spruta i går eller Varför får inte en fråga gå fullt ut=? nått var uppenbarligen fel med dig i går ? Jag frågar igen vad var fel med min bildfråga?
 2. Rätt svar på MIN tråd var "Marina villa" vilket man kunde efter lite googling och 3-4 gissningar hittat ganska snart! men när nervöse Pelle inte kunde detta så beordrade ha en ny :cr Helt fanta"skit" gjort ,men men Hoppas denna går i graven efter detta eller är det helt enkelt så att det tas sådana beslut när man har lite dålig koll på nått Eller är det bara att gå in och starta en ny närhelst man tycker? Skärpning från någon
 3. Jaha här var det tydligen någon som tog ett demokratiskt beslut
 4. Inte rätt än Någon mer ledtråd? Ligger ca 100 meter från Lamai Wanta
 5. Inte rätt än
 6. Japp,vilken Resort ? Vet inte men fick en Lamaikänsa. Lamai stämmer åxå
 7. Japp,vilken Resort ?
 8. Provar denna https://www.n0.se/v/f/fa04f_img_3227.jpg
 9. Koh Kood är rätt! Vilken resort? D beach natural resort Helt rätt!! Ny på detta ,får jag då köra en ny bild ?
 10. Koh Kood är rätt! Vilken resort? D beach natural resort
 11. Ko Kood
 12. Efter rest runt i Asien 6 veckor november-December i år kommer vi flyga in till antingen Krabi eller Phuket från Singapore i början på Januari 2016 nu söker jag tips eller råd! Tanken är Phuket-PhiPhi-Ko Jum-Ko Lanta Har varit på Phuket och PhiPhi ,men det är 15 år sedan kanske skulle va kul att se hur det ändrat sig Ko lanta och Ko Jum har jag bara hört gott om men funderar på att skippa 1 av platserna eftersom vi har ca 3 veckor att tillbringa vilken ska vi skippa? För min del skulle det ändå vara intressant att se Phuket,som var min första anhalt i slutet på 90 talet har förändrats iallafall några få dagar, men har beslutsångest ,funderar på att skippa antingen Ko Jum eller Lanta? Vad säger ni andra Gillar liv och rörelse ,men även lugn och ro ibland så dessa ställen erbjuder ju allt av detta! Ge mig en hint av vad jag borde skippa! Tack.
 13. Förstår inte riktigt vart du vill komma? Finns ju några trådar om det Ni har er uppfattning klar, räcker inte det? Eller ni vill att vi ska övertyga er att det är helt fantastiskt Vilket det inte är. Jag kommer absolut inte övertyga er tänk till istället,är det värt det enligt era egna erfarenheter finns det bättre ställen i Thailand ,mycket troligt Välj själv Om jag får säga ett enkelt svar Inte värt ett endaste dugg Finns så många andra bättre ställen Just my points
 14. Nu var det 15 år sedan jag var i Phuket,Men vad kostar en taxi/songteaw sorry stavningen mellan karon och Phuket i dag? Om jag minns rätt betalade vi 40B, det var då 2001?
 15. Hur får du ut den infon ,är det google maps eller ?