Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

mava

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om mava

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Tack för tips. Vi har bestämt oss för Koh Mook, utöver Koh Lanta. Men vi har fortfarande 5-6 dagar "över" innan vi ska åka tillbaka till BKK. Vilken av de närliggande öarna har schyssta bungalows och bra strand/vatten? Har både Koh Kradan, Koh Jum, Koh Bulon, Koh Ngai på listan... Den dista frågan är, ska vi flyga till BKK från Trang eller från Krabi... Tacksam för alla tips :-)
  2. Tack! Tror inte vi har några särskilda saker vi vill göra så. Men vi har varit i Thailand flera ggr tidigare, så vi var väl sugna på att passa på och se lite nytt när vi är borta så pass länge blir det trist att hänga på samma ställe hela tiden. Andra typer av öar mm. Men länderna runt omkring kanske är lite same-same...
  3. Firar jul på Koh Lanta, men har sedan ytterligare 2,5 vecka kvar av semestern - vart kan vi åka då? Malaysia? Kambodja? Mindre öar, el andra ställen runt i kring av Koh Lanta? Vi vill gärna se och uppleva lite annat än just svenskarnas eldorado Koh Lanta. Inte föör meckiga logistiska övningar bara. Barnen är fortfarande ganska små. Antingen flyger vi hem från Phuket eller från BKK... Tack snälla för tips!
×