Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Viola

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Viola

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Viola

    Tips mottages gärna

    Tack för alla tips! Självklart så kommer vi att packa med oss alla nödvändigheter som behövs & lite till så att vi alla är all safe! Förlåt om jag slarvig. Allt känns absolut planerat, det var mest tips på ställen & resebolag som vi frågade efter. Sjuk kan man ju bli var som, om man inte får myggbett så kan man ju klämma fingrarna i en dörr eller vad som, det är ju sånt som händer... Jag kan ju även dö imorgon... Men än en gång, tack för alla svar & god fortsättning på er. //Viola
  2. Viola

    Flygstolar

    Wow! Tack alla för alla svar. Nu ska vi fundera & planera Jag menade inte att vi skulle slänga ner saker i en liten ryggrygga, utan självklart så tar vi med d mest nödvändigaste & framför allt till kidsen. Tack än en gång!
  3. Viola

    Flygstolar

    Åh... Kanske att man ska ta en annan tid på året då... När e d som bäst att åka?... *känner mig lite korkad...*
  4. Viola

    Flygstolar

    Topp & tack Evert! Vi tänkte kanske i slutet på februari, 2-3 veckor... Helst 3
  5. Viola

    Flygstolar

    Vad har Ni för erfarenhet av flygbolag & vilket är bäst & så klart billigast om vi är 2 vuxna & 2 barn (5 resp. 3 år) Ska man satsa på sista minuten?
  6. Viola

    Tips mottages gärna

    Tack bägge två
  7. Viola

    Tips mottages gärna

    Vi är en familj med 2 barn, 5 respektive 3 år som tänkte åka till Thailand i feb/mars & vi tänkte oss bara packa var sin liten rygga för att ta var sin flygstol & bara åka Vart tycker Ni att vi ska åka & vad tycker Ni att man bör göra när man är där? Finns det någon extra härlig strand med bungor vid stranden? God fortsättning på Er nu!
×