sayang

Medlem
 • Innehållsantal

  161
 • Gick med

 • Besökte senast

Om sayang

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Eller att boka med ticket.se och välja ticket garanti. Kostar några 100 lappar men är ju småpengar om man riskerar att ej få igen något om man inte kan åka av någon anledning och ej har läkarintyg
 2. Bulone är verkligen värt besöket! Till eller från Lipe har det blivit ett självklart stopp. Bott på både Pansand och Bulune resort,tycker inte det spelar så stor roll var man bor,då det är så nära att gå i mellan. Antingen tvärs över ön eller längs stranden. Men skulle jag rest med barn skulle jag valt Bulone resort,bättre strand där och ac.
 3. Hej! Det finns speed boat`s som tar cirka 20 pers de är lite stadigare på sjön än de allra minsta. Kommer dock inte ihåg bolaget vi åkte med men de hade lite större båtar. / Markus Dom du tänker på är Bundhaya,kör stor speedboat högsäsong Lanta/Lipe Men det slår ju rätt fint i dom med,men sitter man bara hyffsat långt bak går det ändå fint. Hade rejäl vind i vintras på den sträckan,rediga vågor. Satt ett par med ett spädbarn nästan längst fram,såg inte roligt ut
 4. Long beach är mycket bra! Speciellt norra delen. Är ju väldigt nära om man nu skulle vilja dra till Klong dao ibland oxå. Sen har du i mitt tycke en av lantas bästa resturanger nästan längst upp,Thai cat. Fantastiskt käk!
 5. Vi provade klong dao sist i 4 dagar, åkte söderut ut 1 dag tidigare. Är ju en utmärkt strand om man reser med ungar, men vi reser numer utan så det blir inget mer besök. Vi bodde på Noble house,dag 1 så spydde en unge i poolen, dag 2 så stod en unge och pinkade i poolen,föräldrarna låg på stranden och solade i godan ro. Vid frukosten så var det livat värre oxå. Reser man utan barn finns ju ingen anledning att välja klong dao,när det finns long beach/klong nin. Stranden på klong dao är ju inte mycket att hurra för heller om nu inte gillar att styra barnvagn eller löpa då den är stenhård.
 6. Koh kood resort är ett mkt bra och trevligt alternativ. Ligger på stranden i en lugn och trevlig bukt,bra snorkling oxå. Jämfört med Chang och Samet så står ju tiden still, kanske svårt att jämföra. Men är helt underbart för några dagar när man är på Koh Chang
 7. På 3v skulle jag definitivt lagt några dagar på Koh Kood ,däremot Koh maak skulle jag hoppa. Sist bodde vi på Koh Kood resort,ett hyfsat prisvärt ställe. Lugnt vatten då det ligger inne i en vik,var dock en hel del rockor inne vid stranden på mornarna.
 8. Tack för svar! Det blir nog att vi sover iaf sista natten innan flyget i Krabi. Du kanske har nåt bra tips på hotell på Koh Jum & Krabi stad?
 9. Eller så tar ni en bit mat och tar det lugnt,sen flyger ni. Vi tog en gång delad minibuss den sträckan,var första och sista gången för vår del iaf. Var helt övertygad att vi aldrig skulle komma fram,men hade kanske extremt otur med chaufför,men denna körde hela sträckan som att vi alla hade 9 liv. Sen den gången flyger vi alltid om det finns möjlighet på sträckan vi ska åka.
 10. Vi var på Mook 4 dagar vilket jag tyckte var iaf 2 dagar för mkt. Har inte varit på Jum men tänkte prova på vinterns tripp. Är det nån som har koll på om det går att ta sig från Krabi flygplats till Jum? Tänkte om det fanns nån joint tricket eller liknande med taxi & speedboat/longtail eller är det bara färjan mot Lanta som gäller? Vi kommer sen flyga från Krabi vid 12 tiden,tar man sig dit samma dag?
 11. Stort tack för tipset! Men vet du om man kan bo 2 vuxna och 2 barn i ett och samma rum på Cookies? Svårt att tyda alla sajters beskrivningar av extrasängsregler osv. Vi behöver en dubbelsäng (helst fullstor, där man kan sova en vuxen och två barn) och en extrasäng. Har även tittat på Lagoon resort. Nån som varit där eller hört nåt om det hotellet? Grannarna till oss var en familj på 2 vuxna och 2 barn,så det funkar iaf i rummen på nedre plan och närmast poolen/stranden.
 12. Kan tipsa om Cookies på wsb,ligger strax nedanför Kc grande, och som är ett prisvärt alternativ om man vill ha lite billigare än Kc. Boka rum på strandsidan och nedre plan så har du nära poolen och 10 m till stranden.
 13. Sist flög vi ner till Trat direkt och började på Koh Chang. Tog sen minibuss/taxi uppåt med stopp på Samet&Pattis innan vi åkte tillbaka till Bkk. Blev en mkt bra resa tycker jag.
 14. Charlies är helt ok,trevliga bungar och bra frukost. Ett tips är att låna kanot vid Charlies och paddla till emerald cave. Gick jättebra och är nära därifrån,vi paddlade dit tidig fm och var helt själva
 15. Lutar åt att det blir Samed Bra recensioner och bra erbjudanden. Utmärkt val. Helt ok frukost oxå.