DanielO

Medlem
 • Innehållsantal

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Allt postat av DanielO

 1. Har bokat boende på "Paradisvilla" på Koh kho kao. Någon som har bott där som kan berätta lite mer?!
 2. Andaman princess ligger ganska nära piren. Där omkring finns det ett gäng restauranger, minimarkets och "tingeltangel" affärer. Vi tog taxi in till piren några kvällar, mest för barnens skull. De ville handla lite armband, solglasögon mm. Det var inte värt det för matens skull, utan mer för att "göra något". Sen är jag osäker på hur tätt hotellen ligger uppöver. Åkte förbi The Tacola resort med moppen, och det såg riktigt sunkigt och nedgånget ut när jag var där. Från Paradisvilla där vi bodde tog det ca 20 min att gå till Kho Khao beach resort efter stranden när vi vuxna gick.
 3. Hej Claees. Vi var där i februari i 10 dagar. Bodde på Paradisvillas. Där var vattnet lite grumligt, men inget som störde oss. Därifrån kan du se nästan hela strandremsan upp mot norra? sidan av ön. Väldigt lite folk och man var ibland själv på stranden. Kan varmt rekommendera boendet där. Fräscha och rymliga hus med tre sovrum. Underbar personal, poolen och en bra restaurang. Hör gärna av dig om du undrar om fler saker. Daniel
 4. Hur är stränderna? Är det barvänligt? Grumligt vatten?
 5. Stort tack för alla svar och tips! Marknaden blir det ett besök på! Och en sväng till en minimarket, så jag kan bjuda Foppa på en Chang om han kommer förbi! :-)
 6. Tack för info! Det låter kanon. Hur är det med minimarkets och sådant på ön?