Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Phanom

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Phanom

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Precis va fan ska bruden köpa tjejkrämer för? Dina öl kostade ju bara 500 Baht och räcker en kväll medans hennes tjejkrämer räcker en månad så dina bärs kostade ju bara 30 gånger mer. Nån jävla ordning får de la änna va. White Trash 4ever!
  2. Politik är komplicerat och thailändsk politik är i en klass för sig. Att ge sig in på att försöka skriva ingående analyser på ett forum där 95% av alla medlemmar är korttidsturister är lika meningslöst som att skriva något mer djuplodande än "röd mot gul" och "landsbyggd mot stad" på Expressen eller Aftonbladet. För de som är lite mer intresserade så finns det svenska forum med thailandsinriktning där svenskar som bor och verkar i Thailand skriver. Ni kommer fortfarande inte hitta några "sanningar" då politik per definition är subjektivt men ni kan åtminstonde hitta lite fler försök till nyanserade och insatta analyser än vad som finns här.
  3. Jepp Haha Ha, visst! Stannar de där så slipper de ju att flyga hem, hem till det sociala nätverket, sjukvården, en massa myggor (fast inte så många sorter förstås) och sällan över 40 grader varmt, och inte några poliser eller institutioner som man kan muta. Och så får de så bra utbildning med Thailands fantastiska skolsystem! Varför skulle ett svenskt barn i Thailand gå i thailändsk skola? De bästa internationella skolorna i Thailand är ruggigt mycket bättre än svenska skolor så nog finns det anledning för barnen att stanna kvar i Thailand om föräldrarnas ekonomi tillåter det.
  4. Klart underhållande tråd....Man kan givetvis tycka att svensk mat är godare än thailändsk precis som man kan tycka att grå är en roligare färg än turkos eller att Carola slår Dylan. Tycker man att svensk mat är mer varierande än thailändsk så har man dock fel. Äter man thailändskt i Phuket/Hua Hin eller längst bort i Nakorn Nowhere blir det kanske lite enahanda men annars är det ju en av världens mest mångfacetterade kök medans Sverige slåss med England och Norge om bottenplatserna. Jag åker till Sverige inatt för första gången på 1 år och jag ser fram emot fiske, frisk luft, kompisar mm men jag vet att det inte tar många dagar innan maten blir ett problem. Jag är ständigt på resande fot och jag saknar ofta Sverige men matmässigt är Sverige ett totalt u-land.
×