Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Zafirah

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Zafirah

  • Placering
    Nykomling
  • Födelsedag 1986-08-12

Profilinformation

  • Kön
    Female
  1. Vilken tid? Min pojkvän ska dit kl 10 Tror ni kommer få svar inom 2 v från intervjun, verkar gå jättefort nu för folk som söker nu!
  2. Zafirah

    Fråga om 2-års UT för tjejen.

    Om jag inte är helt ute och cyklar betyder det att ni fått beslut, men att du måste ringa till ambassaden och fråga om ni fått godkänt eller avslag. Jag skulle iaf ringa till ambassaden och kolla När var ni på intervju om man får fråga?
  3. Zafirah

    Någon i Phuket nu?

    Jag har förstått att vi inte lär oss på samma sätt som många andra, vi lär oss inte hela alfabetet direkt utan tar lite i taget. Jag tycker det känns som ett bra sätt. Men jag har ju inte testat det andra Men annars går det bra! Grymt mycket läxor!
  4. Zafirah

    Någon i Phuket nu?

    Vad roligt, det får vi absolut göra! Just nu kommer jag nog bara kunna på helger.. intensivkurs i thai var verkligen intensivt
  5. Zafirah

    Long beach Phi Phi, försäljare, jetski?

    Har varit på Long Beach flera gånger och vad jag lagt märke till så har jag inte sett några försäljare eller jetskis. Ligger dock en hel del longtailbåtar där, som tar turisterna mellan Long Beach och byn. Tycker Long beach är mycket mysigare än Phukets stränder.
  6. Zafirah

    Någon i Phuket nu?

    Va skönt då Tack tack!
  7. Zafirah

    Någon i Phuket nu?

    Hej Jimmie! Nej jag ska börja plugga thai på Patong language school på måndag Men då jag bott på samma ställe innan och det är mittemot min väns restaurang passade det bra. Men har en vän som kommer ner om ca 1 månad, då blir det till att flytta.. Vad ska du själv göra här? Läst din blogg innan och vet att du pluggat thai också, fast på Koh Lanta
  8. Zafirah

    Någon i Phuket nu?

    Tack tack Just nu bor jag i närheten av Dowroong Wittaya school. Lite off, men billigt och nära en thaivän
  9. Zafirah

    Någon i Phuket nu?

    Hej! Bor nu i Phuket och kommer göra det fram till 3:e juni. Någon annan som är här och är sugen på att ta en öl eller käka middag någon gång? Bara att höra av sig!
×