Tonny

Medlem
 • Innehållsantal

  83
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Tonny

 • Placering
  Avancerad medlem

Kontakt

 • Hemsida
  http://tonnynelandersson@hotmail.se

Profilinformation

 • Kön
  Male
 1. Tjena. Då är 5 nätter lagom, vi ska bo på Pansand i mars. Hur var båtresan, kom ni från Bakbara. Trevlig semester.
 2. Det hade nog blivit ett par veckor i somras om man inte hade gjort vid huset. Nu får man försöka komma iväg i feb istället. Försöker att planera mellan tiden så bra man kan.
 3. Klockren fråga Ehawk. Undrar också hur man kan göra för att kunna åka längre och Oftare. ( förutom att spara pengar. ) Älskar att resa och känna friheten. Ska försöka komma iväg ca 18 dagar feb/mars 2015. Kanske till hösten också. Vart åker ni då?? Tips platser. Härligt med likasinnade ðŸ¢
 4. JosefinJ vilka fler öar ska ni besöka? Vi tänkte oss att ta Koh bulone resort 5 nätter först, sen 8 nätter på lipe. Men tycker att som sagt att det är lite dyrt med boendet. Man vill ju bo på stranden Vi älskar havet och älskar Tao, men vill förnya oss.
 5. Givetvis är det ju västkusten. Vi hade också tänkt boka på Pansand 4 nätter runt 9 feb. Nadja var ska ni bo på lipe? Vi har tittat på lipe beach resort och beachbungalow på sunrisebeach.(back to basic) Får man lappsjuka på lipe 8 dagar? Vi har varit både på Tao och phagnan flera ggr. Kännslipe mindre än Tao? Ska kolla upp koh Sukorn. Tacksam för svar. Även om man är resvan så lär man sig något nytt hela tiden.
 6. Vi hade tänkt oss till östkusten i Thailand,jag och min fru för sol och snorkling.( ute i ca 17 dagar.) Hade tänkt att vara på Koh bulone först sen Koh lipe. Undrar om det är lönt att lägga några nätter på Koh ngai eller ska man stanna på lipe och ta någon båtutflykt till bla ngai. Någon som har någon annat bra alternativ på Ö. Vill inte resa upp mot Koh lanta. Har rest en hel del i Thailand men inte på denna sidan.ä Tacksam för alla råd.
 7. Vi hade tänkt att ta Pansand resort först 5 nätter och sen 5 nätter nätter någonstans på sunrise på lipe. Hur går båtarna till bulone från Pak bara? Finns det Ac i någon bunge på Pansand. Vi har rest rätt mycket i Thailand, men inte varit så långt söderut. Tacksam för svar.
 8. Tänkte oss dit i slutet av mars 2015. 5 nätter i samband med 5 nätter på koh bulone. Finns det någon mer Robinson liknande ö i närheten?
 9. Tjena, jag rekommenderar att ni bor på Sensei pardise resort. Dom har bil som hämtar er i hamnen när ni kommer med färjan till koh Tao Har varit på Tao på sommaren två ggr. Fint väder varje dag. Hyfsat bad och frukost på Sensei och gångavstånd in till Maenam Underbara pooler två stora som hänger ihopa. Man måste nog boka på Sawade,dom hade iallafall billigaste rummen. Vi var två vuxna och tre stora barn, fick en stuga med extra bihang bakom somkillarna bodde i. Nu sju mån senare suger det rejält i Thailand tarmen igen. Sticker nog ner till koh samet i mars. Ha en trevlig resa.
 10. Menar du Haad Yao toktobbe? vi hade tänkt att kanske boka några nätter på Haad Yao först.hemifrån och sen kolla runt lite och kanske bo några nätter antingen på Haad Saalad eller på östkustn för att se den sidan av Koh phagnan ochså.Tror att det är skönt stt ha ett boende med pool första dagarna. så man hinner landa...Hur är det med tarmfloran behöver den kanske lite extra tillskott första dagarna??
 11. Tjena, undrar vilken som är lugnast,snorkling och affärer med lite att handla för uppehället? Är avståndet mellan dom stort? Vädret nu och i slutet av juli. kanske någon som är på plats nu?