LARS O

Medlem
 • Innehållsantal

  1 043
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om LARS O

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Det verkar vara skyfall i södra Thailand. www.aftonbladet.se/resa/article17458589.ab
 2. Lycka till!! Försök å få Thailändarna att tänka långsiktigt. Bland annat om oljeborrningen, så att inte hela arkipilagen dränks i olja.
 3. I Patong kan jag reka det stora varuhuset ( Jungceylon ) ligger nära Bangla. Annars föredrar jag utflykter t.ex. snorkling, kanotsafari.
 4. Fångade en fågel i Thailand. Fick influensa. www.aftonbladet.se/nojesbladet/article17272202.ab
 5. Härlig resa! Beställde ni Thai Smile till Suratahani hemifrån eller i Bangkok.
 6. Jag tycker nog att det är säkrare att gå på en bar i Stockholm än att sitta på Bangla road. ( drogrisken ).
 7. Bara för att det har gått för fort för Phuket så kan man ju sköta sig. Korruption, mygel med skador på jet ski, mopeder, kanoter, bilar m.m. Droga ner folk för att råna o våldta. Kan man ju inte anklaga massturismen för. Kan inte förstå varför folk försvarar skitstövlarna i Thailand som gör allt t.o.m tar livet av folk för 300-400 bath.
 8. Fast hur hjälper det en person som aldrig varit i Sverige tidigare och inte känner till det här med vilken taxirad man ska välja? Alltså jag menar bara att vad gäller taxi så är det ju likadant i väldigt många länder, kolla priset INNAN du sätter dig i bilen Har för mig att sist när jag tog taxi från Arlanda, blev jag hänvisade till rätt kö av några taxivärdar. Så visst försöker man komma åt problemet. Men det är inte lätt.
 9. Håller väl inte riktigt med om att man inte gör någonting åt problemet. Taxiskojarna får inte stå i samma kö som dom seriösa t.ex. På Arlanda, hamnarna. www.dn.se/sthlm/nu-ska-taxiskojarna-bort/
 10. Visst finns det friåkare som har tagit tusenlappar från Arlanda till stan. Skillnaden är att myndigheterna tar tag i problemet.
 11. Phuket är en riktig håla. Tycker inte alls att det är överdrivet. www.aftonbladet.se/resa/article14089924.ab www.aftonbladet.se/nyheter/article14148413.ab www.aftonbladet.se/nyheter/article15641128.ab
 12. Ryssar. Jag har mött bägge sorterna. Men vi kan ta Tyskar, Engelsmän, Finnar, Svenskar kan väl inte heller uppföra sig jämt. Men är det ingen som retar upp sig på trafiken, jetski uthyrningen, tuk-tuk, passkontrollen har själv fått stå och vänta i 2,5 timme vid inkommande, busspriserna ibland 70 bath för att sen kosta 30 bath. Alla småsaker tror jag att folk tittar efter andra resemål.
 13. Det jag menar är att flödet kan stoppas snabbare, i golfen tog det väl månader innan man kunde plugga hålet. Men helt rätt kemikalier och olja kommer att ställa till det för biologiska mångfalden.
 14. Ett plus är ju att det är på grunt vatten. Mexicanska golfen var ju djuphavsborrning och då fanns ingen teknik för alla bekymmer som upkom.
 15. Tänk om det skulle bli en Mexicanska golfen katastrof. Då är nog kört för dom här öarna, även mindre katastrofer skulle bli förödandet. Tänk vad pengar kan ställa till med.