Phatthalung

Medlem
 • Innehållsantal

  1 626
 • Gick med

 • Besökte senast


Anseende-aktivitet

 1. mippson gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  Samma här. Har inte varit inne här på sista tiden. Känns väldigt ointressant nu för tiden. Forumet har somnat in. Det var skillnad för några år sedan. Saknar många av medlemmarna som var aktiva då. Det var drag i forumet då!
 2. olofb gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  Har samma fundering som dig olsson!
 3. olofb gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  Det handlar nog inte så mycket om en paragraf sju undersökning ( att bli k ryssad ) ! Här handlar det nog mer om att radikaliserade jihadister, har en helt annan uppfattning och tro, och inte gillar dessa öppna samhällen som finns i europa. De kallar oss otrogna!! 
  Även fast inte du uppfattar det hemska som hände i Stockholm som terroristdåd, så gör både polisen och säpo detta. Och varför blanda in paragraf sju undersökningar på terrorister ? Då hade väl alla som t.ex. tillhör IS, och dess sympatörer varit kryssade!
  Nej. Det här handlar om tro, och väderingar som dessa individer har! De avskyr dessvärre, våra öppna samhällen!
   
 4. Phatthalung gillade ett inlägg i ämnet av MR.Big i idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  IRONI eller Nyvaken??
 5. Phatthalung gillade ett inlägg i ämnet av Brandywine i Gått i graven?   
  När man kommer in på forumsidan så möts man för närvarande av en massa länkar till engelskspråkiga nättabloider. Det triggar ju inte direkt min diskussionslusta. Mer intressanta med riktiga inlägg av forummedlemmar skrivna på svenska.
 6. pontiac gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i thailand@kungsträdgården 2017   
  Finns knappt ingen av de gamla medlemmarna kvar, efter att sidan bytt utseende. I alla fall skrivet de inget. Tycker att det var riktigt kul här på sidan förr. Fast mitt lag är Bajen, så gillade jag sidan när den var gul, svart!! 
  Förstår att det måste uppdateras!
  Men Martin. Som du förstår var nog det här inte riktigt bra för forumet!
  spelar ingen roll om det är högsäsong, eller inte! Aktiviteten har varit väldigt låg senaste året på forumet  
 7. pontiac gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i thailand@kungsträdgården 2017   
  Ha ha. Svarade i fel tråd! Det var lättare förr
 8. Brandywine gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i thailand@kungsträdgården 2017   
  Tycker att det är värt ett besök. Vi brukar träffas ett helt gäng och ha riktigt trevligt. Förra året, i början av augusti, började dagen med strålande solsken, och avslutades med värsta regnskurarna. En hel del satt under borden för att skydda sig mot regnet. Men sen blev det sol igen, och festen fortsatte.
  Även en hel del uppträdanden, T.ex. danser från olika delar av Thailand.
   
   
 9. Annelie S gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  Har varit vid Sergelstorg, och runt åhlens både igår och idag. Det känns verkligen! Man blir väldigt illa berörd och tårögd.
  För ett par år sedan var det förhöjt läge ( en fyra enligt säpo ) och man började göra inre kontroller för att försöka få tag i dessa personer, som fått avslag på sin asylsökan, och gått under jorden. Men det blev värsta protesterna från vänsterorganisationerna, att det var rasism, och massmedia hängde så klart på. Idag gör man knappt några inre kontroller, för att allt ska vara så P.K. här i Sverige.
  Jag är övertygad om att väldigt många, av dessa individer som kommer hit, föraktar vårt sätt att leva i ett öppet samhälle!
  Synd att de ska behöva hända en så otroligt tragisk händelse, för att politiker ska börja fundera över vad som händer i Sverige!
  Nu måste man ha pass, eller internationellt id-kort, för att resa in eller ut ur Sverige. Det borde väl ändå vara självklart, att det skulle vara så även innan fredagen den 7/4
  Till saker hör också, att löfven blev förvånad, när han hörde att terroristen fått ett avvisningsbeslut, och inte åkt hem. Det säger rätt så mycket!
   
   
 10. khianjai gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i idag irriterar jag mig på ... (ingen politik, invandring...)   
  Att regeringens politik med öppna famnen, resulterade i ett terrordåd i centrala Stockholm. Ingen av de så kallade flyktingarna, som kommer hit, behöver id handlingar. De kan heta Ali, Mohammed eller vad som helst. Regeringen har inte en aning om vilka de välkommnar hit. Grattis Löfven, och din svaga regering. Det här är nog bara början. Blir bara så förbannad att dessa grisar, du välkommnar hit ska kunna släcka liv bland vanliga svenskar, som är ute och handlar en fredagseftermiddag
 11. HAWI gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i Gått i graven?   
  Kan även vara så, att medlemmar som har många års erfarenhet av thailand, inte tycker att det är lika intressant längre. Det kanske känns lite uttjatat, och sällan något nytt. Thailand kanske inte upplevs lika exotiskt och spännande längre. 
 12. Annelie S gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i Gått i graven?   
  Känns som hälften av alla som varit medlemmar i åratal, inte är intresserade av forumet längre. Förut var det bra drag här på forumet! Taket var högt, och olika åsikter fick ventileras. 
  Problemet är nog när det blev censur. Det räcker med att kritisera thailand lite, eller att man inte är PK till 100 procent.
  Thailändska militärdiktaturen censurerar nätet i Thailand. Men de hör väl inte hemma på ett forum om thailandp
   
   
 13. pelle77 gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i Gått i graven?   
  Håller med. Saknar även många gamla medlemmar.
 14. hille gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i Varning för att gå barfota på stränder   
  Är väl ändå inte någon nyhet att man kan få hakmask på stränderna i Thailand. Har haft det några gånger, och visst kliar det under fötterna rätt så ordentligt. Men det självutläker och blir bra. Har aldrig betalat en baht för detta problem i Thaland. Det är klart att Thai vill behandla detta och är experter när det kommer in pengar
 15. HannaW gillade ett inlägg i ämnet av Phatthalung i Är Hat Yai nåt att lägga mer än en natt på?   
  Hat Yai är en vanlig stad i Thailand, där inte prostitutionen finns, på samma sätt som på turistorterna. Så det är förståligt att vissa s.k turister, speciellt gubbar med bäst föredatum tycker det är helt dött där. Men är man intresserad av kultur och god mat finns det massor att uppleva. Men äldre men som är vana vid walking street och Bangla vill jag ej rekommendera detta ställe. Antagligen kommer ni bara ha en tråkig semester