Phatthalung

Medlem
 • Innehållsantal

  1 680
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Phatthalung

 1. Håller med. Väldigt taskigt att jämföra barn med våra politiker. Vilka lallare! Inte konstigt att folk får politikerförakt! Så jävla trött att se alla dessa zigenare som tigger och araber överallt, som går på bidrag. Nöjdaste invandrargruppen till Sverige är tydligen somalier! Den gruppen som lyfter mest bidrag! Vad kan det bero på ?
 2. Att våra politiker är som småbarn. De klarar inte av att prata med varandra och lösa problem, vilket är väldigt låg nivå. De borde tänka på att kryssa in någon genom klanröstning var väldigt effektivt i detta val. Men så mycket begriper de tydligen inte. Tyvärr fortsätter de nog att köra Sveriges välfärd ännu mer i botten, om det nu är möjligt.
 3. Gös som jag fiskat själv. Fyller den med svamp, dill, citron. Till det blir det potatis och romsås
 4. Det härliga höst vädret som bjuder på 15 till 20 grader och mycket sol
 5. Ja, det går att irritera sig på både små och lite större saker
 6. Ja, det är väldigt tufft där i stora delar av landet. Mycket kriminalitet och rån mot turister är vardagsmat, och väldigt lång flygresa från Europa. Finns trevligare länder att besöka.
 7. I natt fick jag svart på vitt vad som hänt med Sverige. Min gamla mor ramlade ihop och blev liggande på golvet med svåra smärtor. Det krävdes att ringa ambulansen tre gånger, och de kom efter ca en timme. Föräldrarna är 84 och 85 år gamla. Min mor hade svåra smärtor, och fick vänta 14 timmar på akuten, innan det konstaterades att hon fått en kraftig kotförskjutning. Föräldrarna är vanlig arbetarklass som jobbat sen 15-16 års ålder, och dessutom inte har allt för bra pension. Tycker att det som hänt i Sverige är rent ut sagt för jävligt. Regeringen har prioriterat massinvadringen med hur många miljarder som helst för att allt ska vara så PK, och man är livrädd för att ge kritik mot vad som sker för då är man rasist! JAG TYCKER ATT ÄLDRE MÄNNISKOR SOM HAR JOBBAT HELA SITT LIV OCH BIDRAGIT SKA KUNNA HA ETT BRA LIV DERAS SISTA ÅR. Istället för att pumpa ut miljarder till dessa afganska män och lyckosökare från halva Afrika Sorry om någon tog illa upp, men det kom från hjärtat, och mitt hjärta är väldigt stort, men det måste finnas någon rättvisa
 8. Ja. Kreta är bra. Stannar hemma i vinter och åker också till Thailand i mars. Blir som vanligt Thale Noi i södra Thailand. Brukar även göra lite avstickare till Trang
 9. Poströstade idag. Känner stor tillförlit.
 10. Kan rekommendera Prince Palece Hotel. Ligger i Gamla statsdelen. Barnvänligt och prisvärt. Dessutom går flodbåtarna utanför hotellet. Tar ca 15 min till de stora shoppingcentrumen.
 11. Att jag är på Kreta och just nu äter oliver fetaost och solmogna tomater. Även lite vitt bröd med tzatziki
 12. Det är nog så att du står för kalaset, på ett eller annat sätt. Tänk själv! Varför skulle du och sju äldre thaikvinnor åka tillsammans på en liten utflykt tillsammans. kom igen nu!
 13. Tyvärr har jag nog aldrig lyckats beställa en riktigt god biff eller entrecote i Thailand. Tycker att dessa rätter smakar bättre i Farang land
 14. Att det fortfarande är så fin sommar. och att det blir Kreta till nästa helg
 15. Tyvärr så är jag inte förvånad över vad som händer. Bilbränder, gruppvådtäkter, och all möjlig skit! Och det blir säkert bara värre. känner inte igen mitt Sverige längre. För 15-20 år sedan, kände jag mig stolt som Svensk, när jag besökte andra länder, vilket är svårt att göra idag.
 16. Va kul. Kom igen nu då!
 17. Martin. Den här gången håller jag med dig
 18. Det är klart att det är jobbigt med 30 graders värme om man inte är ledig. själv har jag kunnat strosa runt i shorts ( inte bikini som tur är ), druckit öl och varit ute med båten på Mälaren en hel del. Perfekt att vara på sjön, så det svalkar. Mer värme snart. Blir Kreta om två veckor
 19. Att det fortfarande är så fin sommar, och att gösfisket går bra, fast det är så varmt
 20. Ja, det har varit och är varmt, och korvarna kanske man ej kan grilla för att det är grillningsförbud. men jag trodde att de flesta här på forumet gillade värme eftersom de älskar thailand. Det beror givetvis på årstid, och var i thailand man är, men nog tycker jag att värmen där är varmare och fuktigare än vad vi upplevt i Sverige denna sommar
 21. Att bögar, flator, vänstersktivister, och diverse skruvade drägg får roa, och utrycka sina åsikter i Stockholm idag ( paraden ) En sån här dag undviker jag centrala Stockholm
 22. Att det är semester. En underbar dag med båten på Mälaren. Och att jag och frugan är i stugan, och att hon nu håller på att tillaga mln favorit thaimat.
 23. Att man lyckats rädda grabbarna och deras tränare som varit instängda i ett grottsystem. Fantastiskt! Det tråkiga är att det gick åt en thailändsk dykare.
 24. Sommar sol och ledig. Otroligt fin sommar.
 25. Sveriges seger ikväll igen. Visar igen hur starkt det är när kollektivet jobbar. När alla får chansen, och jobbar stenhårt för laget. Egon som Zlatan går det bättre utan!