Phatthalung

Medlem
 • Innehållsantal

  1 647
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Phatthalung

 1. Kan nog vara rätt så ostadigt väder i Phuket. Det är ju ändå regnsäsong då. Ett annat problem är höga vågor och starka undervattenströmmar. vädret är stabilare denna årstid på t.ex Samui.
 2. Åk till Phuket. Där hittar ni nog allt för både vuxna och barn.
 3. Om man bara är ute efter sol och värme, finns det ju hur mycket ställen som helst! När jag började åka till thailand i början av 80 talet var Phuket helt perfekt. Patong var fortfarande en fiskeby. Idag är Patong, Karon, Kata m.m ställen där man lurar turister, säljer sex och allt möjligt bara det kommer in pengar. Sånt här märks väldigt tydligt, om man lämnar det fina hotellområdet. Sen många år tillbaka undviker jag dessa turistområden.
 4. Inget jag skulle rekommendera. Finns alltid billigt boende i Thailand. Du nämner Phuket med omnejd, men om du kan tänka utanför de klassiska Svenska turistortena, så landar priset på minst hälften. Och det kan vara väldigt intressant att se riktiga Thailand, vilket man tyvärr inte gör på turistorterna. Turistorterna i Tjailand med fritidsresor och Ving har blivit lite för mycket Grand Canaria. Finns så mycket att uppleva i Thailand om man öppnar upp sina vyer.
 5. Ja, Glad Påsk sitter i en solstol vid stugan. Mycket sol, men det krävs en dunjacka om det ska vara skönt. Men snart är vämen här
 6. Ja, det är ju perfekt om man kan sköta sitt jobb genom datorn. Då kan man sitta var man vill. Bara nätet finns
 7. Skärtorsda men lite som fredag, och känns bra med ledighet. Men trodde det inte var sant när jag läste Aftonbladet idag. socialstyrelsen tillsammans med migrationverket har gett ut en pedofilbrochyr med information om hur man ska göra när man är gift med ett barn. Lite allmän information! vad fan händer här i Sverige !
 8. Tänk till lite nu. Har ni hört många faranger som har lyckats med företag i Thailand, Oftast är det ljusskygga personer som till slut kommer hem till Svedala med svansen mellan bena
 9. Kan även tillägga att Nacka kommun har köpt tre lägenheter i Saltsjöbaden som denna arabpedofil kan bo med sina tre fruar och 16 ungar. Idag är pedofiler ( arabiska män som är gifta med barn ) helt okey i Sverige! Även månggifte. Finns 400 registrerade hos skatteverket. Ifall detta inlägg stör någon, så kalla mig ändå inte rasist! Min fru är Thai, och vi har ett bra liv i både Sverige och Thailand, och jag är väldigt öppen för andra kulturer. Men vad jag sett från denna massinvandring från arabvärlden gör att det inte finns något hopp för Sverige! Det handlar inte bara av alla som myglat sig hit och fått PUT! Sen finns det något som kallas anhöriginvandring ! Kan vara bra för gemene man och kvinna att fundera på vilket samhälle vi vill ha.
 10. Arabiska är största språket i Sverige idag förutom Svenska. Tidigare var det Finska. kanske något att fundera på! Muslimska världen vill på längre sikt så klart att våra värderingar ska raderas. De flyttar fram sina positioner hela tiden, p.g.a. att i Sverige är vi rasister om vi inte accepterar allt, som arabiska pedofiler, där frun är 14 år gammal, och månggifte! I min kommun bor en äckelgubbe, med tre fruar och 16 ungar. Vad fan händer i Sverige ?
 11. Glömde en grej. Den är inte tråkig för att den är inplastad. Det har att göra med att den luktar en del när den är skalad. På Thaifestivalen i Kungsan sålde de hela Durin, riktigt stora frukter, kanske 2 till 3 kilo. Kilopriset här hemma ligger nogpå minst 200 kr kilot
 12. Sv artiklarna i stora media som handlar om hur utsatta judarna blivit här i Sverige de senaste åren, och det är förjävligt. men varför berättar inte PK media vad det beror på? Inte fa är det 1000 svenska nazisvin som förstör deras tillvaro, utan det beror på att vi tagit hit 100 tusentals från arabländerna, som i de flesta fall tycker väldigt illa om judar! Skulle kännas bra om media rapporterar på rätt sätt nån gång. känns bra att det finns alternativ media så det går att bilda en egen uppfattning
 13. Tja Mats 75 vet inte om det är någon speciell säsong för durian. Tycker att de oberoende av säsong äter frukten. Frukten är jäst och luktar lite illa, men är otroligt god. Frugan handlar den även här hemma i någon thaiaffär. Du måste prova någon gång. Det är en smakupplevelse
 14. Att jag köpt en ny båt
 15. Du får ta det som en utmaning att köra dit
 16. tom yam och Annelie, kul att höra från er på forumet. Hoppas att ni har det bra
 17. Durian, alla kategorier
 18. Kan hålla med om att det känns som det är nerlagt var värsta draget här på forumet för nåt år sedan, och riktigt trevligt Alla gamla medlemmar, kom igen så drar vi igång forumet igen
 19. Väldigt otrevlig sjukdom. Det är dessa små randiga myggor som trivs i solljus som sprider sjukdomen. Har man fått skiten en gång, så blir man ofta ännu sjukare om man åker på det igen.vi har ju även fått tillbaka mässlingen som ansågs utrotad i Sverige, vad det nu beror på. Låter lite otäckt och konstigt!
 20. Det jag gissar på är att du nog ska krypa tillbaka under stenen du kom ifrån
 21. Åker till Thale Noi snart. Ligger utanför Hat Yai och Phatthalung i södra Thailand. Vi stannar där till våren kommer här hemma. Mycket jävulskap med dessa muslimer där som spränger bomber och skjuter ihjäl lärare som är buddister. Ett bortglömt krig som pågått i 30 år. Märker faktisk inte av det så mycket, mer än vad nyheterna rapporterar om dessa dåd som händer varje vecka.
 22. Samma här. Har inte varit inne här på sista tiden. Känns väldigt ointressant nu för tiden. Forumet har somnat in. Det var skillnad för några år sedan. Saknar många av medlemmarna som var aktiva då. Det var drag i forumet då!
 23. Kul att du är på G igen, så man kan få ett gott skratt!
 24. Kul att höra något från dig. Ha det bra