Phatthalung

Medlem
 • Innehållsantal

  1 626
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Phatthalung

 1. Åker till Thale Noi snart. Ligger utanför Hat Yai och Phatthalung i södra Thailand. Vi stannar där till våren kommer här hemma. Mycket jävulskap med dessa muslimer där som spränger bomber och skjuter ihjäl lärare som är buddister. Ett bortglömt krig som pågått i 30 år. Märker faktisk inte av det så mycket, mer än vad nyheterna rapporterar om dessa dåd som händer varje vecka.
 2. Samma här. Har inte varit inne här på sista tiden. Känns väldigt ointressant nu för tiden. Forumet har somnat in. Det var skillnad för några år sedan. Saknar många av medlemmarna som var aktiva då. Det var drag i forumet då!
 3. Kul att du är på G igen, så man kan få ett gott skratt!
 4. Kul att höra något från dig. Ha det bra
 5. Ja. Krångligt och tråkigt forum, tycker jag
 6. Du gör säkert vad du kan, för att de ska vara bra för dina kunder. Problemet är att det är väldigt snårigt när det gäller investeringar i Thailand. Det vet du så klart om du är verkande i Phattis. Några missnöjda kunder finns det alltid. Personligen hade jag aldrig investerat pengar i Thailand. Det är en militärdiktatur, och funkar bättre idag, än vad det gjorde tidigare enligt mitt tycke. Men regler och förutsättningar kan ändras väldigt snabbt. För mig får det räcka med frugans hus i Hat Yai som hon sköter själv. Även de som byggt hus i Thailand kan glömma det där med att arendera marken i 30+30+30 år. Den lagen finns ej överhuvudtaget i Thailand. De kan vara glada om arrendet sträcker sig över 30 år. Lycka till med affärerna i Phattis
 7. Kul med texterna som kopieras. Bra och välformulerat inlägg av dig
 8. Ja. Bättre att vara vaken, än nyvaken. Verkar inte så bra att bara vara nyvaken. Fungerar inte så bra
 9. Helt klart är det mycket stora skillnader på priser, beroende på var i Thailand man befinner sig. Phuket med omnejd är klart dyrast, när det t.ex. gäller restaurangbesök och transporter. BBK och Phattis halva priset på mycket, jämfört med Phuket. Runt Hat Yai och Phatthalung, där jag brukar vara är det ytterligare lite billigare
 10. Kul att du finns kvar Pelle. Saknar din kulinariska matlagning, din lilla gormet. Gillar själv att tillaga olika maträtter, och fick riktig inspiration från dig. Ha det bra
 11. Du är antagligen en thailandsoskuld ! Skaffa lite erfarenhet innan du pratar, så slipper du bli mer lurad än nödvändigt.
 12. Sprit och cigaretter handlas på seven eleven eller family market. Blir billigaste så!
 13. Är det inte bättre att stanna hemma, om du gillar svensk ost, kaviar och surströmming!
 14. Har samma fundering som dig olsson!
 15. Att vissa krafter från mellanöstern försöker skrämma oss och våra öppna samhällen i västvärlden, genom fega terrorhandlingar. Nu senast i Manchester, och det här kommer så klart att fortsätta! En del som gör dessa terrordåd, tror att de kommer till paradiset, där de får sju oskulder! Och vad jag har läst om profeten Mohammed så var hans första fru 12 år gammal. Resten kan ni räkna ut själva!
 16. Väldigt mycket rapporter om kungs cobra i Phuket senaste månaden. En stor cobra som kan bli fem, sex meter lång. Den lär inte hålla till i hotellområdena, där är det oftast små gröna ormar, och de flesta är inte giftiga. Men chansa aldrig.
 17. Ja, är det yellowfishbox så bränns de ordentligt. Har man otur kan man dessutom få en allergisk chock och dö. Dessutom finns alla dessa supergiftiga vattenormar. Tur att de oftast är fredliga, och har så litet gap att de knappt kommer åt att hugga en människa.
 18. Håller med dig
 19. Ha ha. Svarade i fel tråd! Det var lättare förr
 20. Finns knappt ingen av de gamla medlemmarna kvar, efter att sidan bytt utseende. I alla fall skrivet de inget. Tycker att det var riktigt kul här på sidan förr. Fast mitt lag är Bajen, så gillade jag sidan när den var gul, svart!! Förstår att det måste uppdateras! Men Martin. Som du förstår var nog det här inte riktigt bra för forumet! spelar ingen roll om det är högsäsong, eller inte! Aktiviteten har varit väldigt låg senaste året på forumet
 21. Tycker synd om dessa föräldrar som gör dessa långflygningar på tio till elva timmar med småbarn på nåt år, till turistorterna i Thailand. Varken föräldrarna eller småbarnen verkar trivas på flyget, Dessutom verkar dessa småbarnföräldrar tro att det är jättegulligt och trevligt för övriga passagerare. Varför åker inte dessa småbarnsfamiljer till Kanarieöarna istället, det är halva restiden, och marginell skillnad på resmål.
 22. Tycker att det är värt ett besök. Vi brukar träffas ett helt gäng och ha riktigt trevligt. Förra året, i början av augusti, började dagen med strålande solsken, och avslutades med värsta regnskurarna. En hel del satt under borden för att skydda sig mot regnet. Men sen blev det sol igen, och festen fortsatte. Även en hel del uppträdanden, T.ex. danser från olika delar av Thailand.
 23. Tycker Sang Som kan vara okey med sodavatten. Blir alldeles för sött med cola som många thai föredrar
 24. Nyvaken! Du valde iallafall ett riktigt bra andvändarnamn
 25. Det handlar nog inte så mycket om en paragraf sju undersökning ( att bli k ryssad ) ! Här handlar det nog mer om att radikaliserade jihadister, har en helt annan uppfattning och tro, och inte gillar dessa öppna samhällen som finns i europa. De kallar oss otrogna!! Även fast inte du uppfattar det hemska som hände i Stockholm som terroristdåd, så gör både polisen och säpo detta. Och varför blanda in paragraf sju undersökningar på terrorister ? Då hade väl alla som t.ex. tillhör IS, och dess sympatörer varit kryssade! Nej. Det här handlar om tro, och väderingar som dessa individer har! De avskyr dessvärre, våra öppna samhällen!