Phatthalung

Medlem
 • Innehållsantal

  1 685
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Phatthalung

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Ja dålig kurs! Men det som betyder mest är ju var i Thailand man tillbringar sin tid. Väljer man de klassiska turistorterna som t.ex Phuket skulle jag vilja säga att det är dyrt. Åk till andra ställen i Thailand, t.ex Chang mai i norra delen av landet. Underbart ställe. Och priserna en bråkdel av vad de är på svennes ställen. Prova även Thailands södra provinser som Phatthalung och Hat Yai. Väldigt fint och där får man väldigt mycket för pengarna.
 2. Blir pitepalt idag. Lite jobbigt och kladdigt att tillaga, men väldigt gott. Serveras med smör och lingonsylt
 3. Att det snart blir Mas Palomas några veckor. Och att jag nog bestämt mig för var jag ska tillbringa vinterhalvåret när jag snart drar mig tillbaka. Har kollat Spanien och Portugal, men eftersom min fru är Thai så blir det Thailand, där vi redan har boende. Det blir Thalenoi i södra Thailand som ligger vid songkhla see som är ett stort naturreservat. Nära till Phatthalung och Hat Yai. Kommer även att tillbringa en del tid i Bang Yai i BKK där min frus familj har två hus. Har känt mig lite trött på Thailand. Men har insett att det är det bästa alternativet för mig om jag vill slippa denna årstid
 4. Finns ingen stolthet att vara Svensk längre. Sverige börjar mer och mer likna en bananrepublik!
 5. Stort slagsmål på filmstadens biograf vid Sergels torg på fredagskvällen. Vad kan det vara för individer som sysslar med sånt? Kanske en Svensson som inte gillade filmen. Det var nog en svenne, så vi kan vara PK, och sova gott!
 6. Håller med. Väldigt taskigt att jämföra barn med våra politiker. Vilka lallare! Inte konstigt att folk får politikerförakt! Så jävla trött att se alla dessa zigenare som tigger och araber överallt, som går på bidrag. Nöjdaste invandrargruppen till Sverige är tydligen somalier! Den gruppen som lyfter mest bidrag! Vad kan det bero på ?
 7. Att våra politiker är som småbarn. De klarar inte av att prata med varandra och lösa problem, vilket är väldigt låg nivå. De borde tänka på att kryssa in någon genom klanröstning var väldigt effektivt i detta val. Men så mycket begriper de tydligen inte. Tyvärr fortsätter de nog att köra Sveriges välfärd ännu mer i botten, om det nu är möjligt.
 8. Gös som jag fiskat själv. Fyller den med svamp, dill, citron. Till det blir det potatis och romsås
 9. Det härliga höst vädret som bjuder på 15 till 20 grader och mycket sol
 10. Ja, det går att irritera sig på både små och lite större saker
 11. Ja, det är väldigt tufft där i stora delar av landet. Mycket kriminalitet och rån mot turister är vardagsmat, och väldigt lång flygresa från Europa. Finns trevligare länder att besöka.
 12. I natt fick jag svart på vitt vad som hänt med Sverige. Min gamla mor ramlade ihop och blev liggande på golvet med svåra smärtor. Det krävdes att ringa ambulansen tre gånger, och de kom efter ca en timme. Föräldrarna är 84 och 85 år gamla. Min mor hade svåra smärtor, och fick vänta 14 timmar på akuten, innan det konstaterades att hon fått en kraftig kotförskjutning. Föräldrarna är vanlig arbetarklass som jobbat sen 15-16 års ålder, och dessutom inte har allt för bra pension. Tycker att det som hänt i Sverige är rent ut sagt för jävligt. Regeringen har prioriterat massinvadringen med hur många miljarder som helst för att allt ska vara så PK, och man är livrädd för att ge kritik mot vad som sker för då är man rasist! JAG TYCKER ATT ÄLDRE MÄNNISKOR SOM HAR JOBBAT HELA SITT LIV OCH BIDRAGIT SKA KUNNA HA ETT BRA LIV DERAS SISTA ÅR. Istället för att pumpa ut miljarder till dessa afganska män och lyckosökare från halva Afrika Sorry om någon tog illa upp, men det kom från hjärtat, och mitt hjärta är väldigt stort, men det måste finnas någon rättvisa
 13. Ja. Kreta är bra. Stannar hemma i vinter och åker också till Thailand i mars. Blir som vanligt Thale Noi i södra Thailand. Brukar även göra lite avstickare till Trang
 14. Poströstade idag. Känner stor tillförlit.
 15. Kan rekommendera Prince Palece Hotel. Ligger i Gamla statsdelen. Barnvänligt och prisvärt. Dessutom går flodbåtarna utanför hotellet. Tar ca 15 min till de stora shoppingcentrumen.