Phatthalung

Medlem
 • Innehållsantal

  1 679
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Phatthalung

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Att våra politiker är som småbarn. De klarar inte av att prata med varandra och lösa problem, vilket är väldigt låg nivå. De borde tänka på att kryssa in någon genom klanröstning var väldigt effektivt i detta val. Men så mycket begriper de tydligen inte. Tyvärr fortsätter de nog att köra Sveriges välfärd ännu mer i botten, om det nu är möjligt.
 2. Gös som jag fiskat själv. Fyller den med svamp, dill, citron. Till det blir det potatis och romsås
 3. Det härliga höst vädret som bjuder på 15 till 20 grader och mycket sol
 4. Ja, det går att irritera sig på både små och lite större saker
 5. Ja, det är väldigt tufft där i stora delar av landet. Mycket kriminalitet och rån mot turister är vardagsmat, och väldigt lång flygresa från Europa. Finns trevligare länder att besöka.
 6. I natt fick jag svart på vitt vad som hänt med Sverige. Min gamla mor ramlade ihop och blev liggande på golvet med svåra smärtor. Det krävdes att ringa ambulansen tre gånger, och de kom efter ca en timme. Föräldrarna är 84 och 85 år gamla. Min mor hade svåra smärtor, och fick vänta 14 timmar på akuten, innan det konstaterades att hon fått en kraftig kotförskjutning. Föräldrarna är vanlig arbetarklass som jobbat sen 15-16 års ålder, och dessutom inte har allt för bra pension. Tycker att det som hänt i Sverige är rent ut sagt för jävligt. Regeringen har prioriterat massinvadringen med hur många miljarder som helst för att allt ska vara så PK, och man är livrädd för att ge kritik mot vad som sker för då är man rasist! JAG TYCKER ATT ÄLDRE MÄNNISKOR SOM HAR JOBBAT HELA SITT LIV OCH BIDRAGIT SKA KUNNA HA ETT BRA LIV DERAS SISTA ÅR. Istället för att pumpa ut miljarder till dessa afganska män och lyckosökare från halva Afrika Sorry om någon tog illa upp, men det kom från hjärtat, och mitt hjärta är väldigt stort, men det måste finnas någon rättvisa
 7. Ja. Kreta är bra. Stannar hemma i vinter och åker också till Thailand i mars. Blir som vanligt Thale Noi i södra Thailand. Brukar även göra lite avstickare till Trang
 8. Poströstade idag. Känner stor tillförlit.
 9. Kan rekommendera Prince Palece Hotel. Ligger i Gamla statsdelen. Barnvänligt och prisvärt. Dessutom går flodbåtarna utanför hotellet. Tar ca 15 min till de stora shoppingcentrumen.
 10. Att jag är på Kreta och just nu äter oliver fetaost och solmogna tomater. Även lite vitt bröd med tzatziki
 11. Det är nog så att du står för kalaset, på ett eller annat sätt. Tänk själv! Varför skulle du och sju äldre thaikvinnor åka tillsammans på en liten utflykt tillsammans. kom igen nu!
 12. Tyvärr har jag nog aldrig lyckats beställa en riktigt god biff eller entrecote i Thailand. Tycker att dessa rätter smakar bättre i Farang land
 13. Att det fortfarande är så fin sommar. och att det blir Kreta till nästa helg
 14. Tyvärr så är jag inte förvånad över vad som händer. Bilbränder, gruppvådtäkter, och all möjlig skit! Och det blir säkert bara värre. känner inte igen mitt Sverige längre. För 15-20 år sedan, kände jag mig stolt som Svensk, när jag besökte andra länder, vilket är svårt att göra idag.
 15. Va kul. Kom igen nu då!