olsson

Medlem
 • Innehållsantal

  1 653
 • Gick med

 • Besökte senast

Om olsson

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Ja JVM . Det spelas ju inatt igen, mkt sprit blir det.
 2. Ja idag är det ju Fredag så då passar det bra att prata om sprit. Nu firar jag JVM vinsten igår med en klirrande rom och cola.
 3. 2009 var det bra att vara där en vecka eller så, hur det är nu har jag ingen aning om. Men som sagt så är stranden riktigt bra där
 4. Navy beach är typ 30-40 minuter att köra. Bra mkt trevligare än de stora stränderna i Pattaya, men absolut inte någon drömstrand.
 5. Kan inte svara på din fråga. Jag var där 2009 och då hade dom ingen pool. Men hotellet ligger vid en riktigt fin del av stranden.
 6. Jag antar att du åker som par, vi har då aldrig blivit separerade på någon buss.
 7. Det finns många trevliga stränder i Pattaya området, det gäller att se sig omkring. Men vattnet lämnar en del att önska.
 8. Det finns ingen som helst anledning att köpa biljett hemifrån. Köp på busstationen.
 9. Mekong

 10. Ja det är fint, men det finns ju inget inuti att se. Onödigt dyrt också,500B. Men visst är det fint.
 11. Där finns restauranger på hotellen och lite andra också men det är mest smårestauranger. ( Inget fel på det) Hur stranden är beror ju på vad man jämför med, den är inte som dom fina stränderna i söder men bra mkt bättre än i Pattayaområdet. Bodde på Maldives och det var helt okej. Det finns lite små barer innan man kommer fram till rondellen,men inte mkt.
 12. Kanske, eller så tröttnade dom liksom jag på detta eviga tjat om Svensk invandringspolitik.
 13. Jaha, och vad är du för idiot då?