Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Sofie EA

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Sofie EA

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Okej! Tack för tipsen här! en fråga till: är det smidigast att ta inrikesflyget fårn Bangkok till flygplatsen närmast Koh Chang, eller att ta en bra bil ner?
  2. jag spanar ju också på en resa till Koh Chang nu efter lite tips här på forumet. Tack Pelle! WSB ser fin ut, men en fråga: Är det väldigt högt vatten där, och väldigt smal sandremsa, eller har jag bara sett sådana bilder?
  3. Å vad glad jag blir när du Pelle och andra tipsar mig! :)De e så klockrent att få lite tips att gå på när man kolla runt. Bokar du med sawadee, booking., eller med hotellet direkt? Vi vill gärna ha bokat hotellen innan.
  4. Så en följdfråga blir ju då naturligt: var bor man på Koh Samet och Koh Chang?Med pigga barn på 3 och 8 år, nära till strand och med pool? :)lite shopping lite restauranger och välja på å så
  5. Får tänka om....inga problem med det ;)Kan sticka i december också....lite stabilare då när jag tittade på den fina sidan jag fick av Pelle!
  6. Å nej.. ..visste inte....hur är december då? Var kan man annars åka tro?
  7. Tack för bra tips om området norr om Chaweng! Superbra. Ska genast kolla upp. Ni som varit där på koh Samui, dela gärna med er om ni har tid och lust!
  8. Funderar på att åka til Koh Samui i november ca 15 dagar. Har två aktiva pojkar på 3 och 7 år. :)Undrar med er som varit där, vilken strand ska man bo på Chaweng el Lamai? Eller ska man bo en vecka på vardera? Behöver också lite tips på bra boende. Behöver absolut inte vara något lyxboende. Men något med: nära strand, som har pool och okej frukost, gärna en bungalow. Please help me
×