NATHON

Medlem
 • Innehållsantal

  17
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om NATHON

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Jag läste allt på. Bra shopping på gatan och härligt hav skrevs det men eftersom det bara var för en sist natt där så var det inte hela världen. Jag om någon är väldigt noga med vart vihamnar men här blev det lite fel för våran smak Jag kan komma på minst 5 ställen på Samui som har det du sökte. Tripadvisor är ett tips och tänk på att det skiljer på när man åker, om det är säsong eller inte.
 2. Om du ger lite mer fakta (ålder,intressen mm.)om er så kan vi nog komma med några förslag på vad ni kan göra. Barnfamiljer har sällan samma önskemål på aktiviteter som t.ex. Pensionärer eller tonåringar....därför behövs mer info.
 3. Det finns de som väljer att åka till Indien och blir förbannade på att det är folk överallt och det finns de som åker till någon by och blir förbannade att de inte ens har ett shopping center. Läs på nästa gång för du valde fel ställe med tanke på vad du sökte!
 4. Ar lite inne pa samma line som Evert.Samui ar inte att rekommenderar efter vad du har berattat. Ett av de dyraste stallena I Thailand. Det blir dyra dagar nar ni stannar sa kort tid aven om ni aker off season. Spara ihop lite mer pengar och ak senare med barnen installet.Eller ak nagon annanstans.
 5. Bophut beach ar inte en mysig strand for bad eller liknande.Dock ser den ok ut pa hall nar man gar langs strand promenaden nar man besoker Fisherman Village.Har aven bott pa ett hotell pa stranden med grym utsikt.Men badade gjorde vi I poolen. Om du gar mot Maenam blir stranden battre at andra hallet samre......
 6. Bra att du ger det en andra chans.Skulle rekommendera att ni gör en liten utflykt denna gång så att ni får se lite mer än den platsen ni bor på,vilket i många fall ger en felaktig bild av det stället man besöker. För att få det ena ni söker måste man ofta "offra" något annat. Lugn med vackra stränder och bra shopping går t.ex. sällan ihop. Mina listor;(Obs!inte vetenskapligt framtagna) Mest Shopping;(betyder inte alltid bäst) 1.Chaweng 2.Nathon 3.Lamai 4.Bophut(Fishermans Village) Vackraste stränder;(av de mer kända) 1.Silver beach 2.Stranden mellan Silver beach och Lamai 3.Choeng Moen Nattliv 1.Chaweng 2.Lamai (för Beach Republic) 3.Lipa Noi(för Nikki Beach) med reservation för att jag missat något....